Erfaring

I 1992 tog Pers karriere for alvor fart, da han blev Head of Consulting i ISS Data. Herefter har han været Deputy Head of IT i PFA Pension, CEO, Nordic i Sportal og Vice President, Online i TDC. I 2007 grundlagde han eCapacity, som han har været CEO for siden.

Motivation

Per Rasmussen er en af de stærkeste og mest anerkendte digitale strateger herhjemme, der om nogen forstår digitaliseringens muligheder og begrænsninger. En viden han har brugt til at grundlægge eCapacity – et bureau, som med stor succes har specialiseret sig i digital forretningsstrategi og analyse. Udover at være helt i top fagligt, er Per en stærk leder, der på bedste vis balancerer mellem at give sine medarbejere plads og samtidig udstikke en retning, der gør, at man under Pers ledelse excellerer. Pers faglige og digitale kompetence, synlige resultater og ledelsesevner gør ham til en marketer, som absolut hører hjemme på årets The M List.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

Det kvantespring der er foretaget fra at drive en lokal dansk konsulentforret- ning til en international forretning. Hvor vores ydelser indenfor digital analyse og forretnings-optimering, efterspørges af nogle af de største digitale virksomheder i London.

Hvad gør dig til den professionelle person, du er?

Passionen for at udvikle absolut Best in Class digitale kanaler og forretningsmodeller, og bringe det til live hos dem, som jeg og mit team arbejder sammen med.

Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?

For min virksomhed eCapacity, bliver det at flytte sig fra at skabe vækst igennem et stort og stærkt netværk, og til at gøre eCapacity mere bredt kendt som en af de ledende digitale rådgiver virksomheder.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Gennem kontinuerlig research af de tendenser, der opstår og måske kommer til at påvirke digitale forretninger og aktiv deltagelse i strategi udviklings- projekterne vi involveres i. En aktivt brug af mit netværk og arbejdet i de bestyrelser jeg sidder i.

Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?

Digital transformation kommer på agendaen i 2016. Det bliver vigtigt at starte og fokusere på den organisationsudvikling der bliver driveren for at skabe forandringerne internt i virksomhederne.

Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

eCapacity skal fortsætte væksten i og udenfor Danmark med +25%. Men reelt måler jeg succesen på om eCapacity’s kunder fortsat oplever at vi gør en markant forskel på deres forretning.