Erfaring

Peter begyndte sin karriere med en stilling som mediekonsulent i mediebureauet OMD i 1998. Herefter har han været marketingchef i Sonofon, direktør og partner i bureauet Mediapath og Head of Marketing hos Telenor DK. I dag er han CMO i Boozt Fashion. En stilling han har haft siden 2011.

Motivation

Peter G. Jørgensen flyttede efter syv år som marketingchef i Sonofon (nu Telenor), til Boozt Group som CMO i 2011. Peter er derfor i dag CMO og ansvarlig for en af Nordens mest marketingdrevne og digitalt orienterede virksomheder, der, gennem stærke kommunikationskoncepter og forståelse for, hvor man for alvor gør en forskel i nordiske kunders digitale customer-journeys, p.t. gør det rigtig godt. Peters resultater og marketingfaglighed giver ham dermed en plads på dette års The M List.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

Skabt Boozt.com – online department (4 år). Bygget Nordens bedste marketingafdeling. Revenue vækst 80% (YTD 2015) – øget effektivitet af marketing indsats (Cost to Revenue C/R -35%) Returning customers 1 mio. Fastholdelse af høj NPS. Positioneret Boozt i top 3 i Norden – overhalet spillere der har været i online fashion markedet i mere end 10 år.

Hvad gør dig til den professionelle person, du er?

Miljø med dygtige kollegaer. Gode chefer med plads til ansvar og personligudvikling i virksomheder med stor udvikling og pres på P&L. Stærk faglig oplæring fra bureau – og mere end 10 år på kundesiden. Seneste 4 år i nordisk startup business.

Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?

Fortsætte massiv vækst i Norden – dels ved at øge genkøb, dels ved at tiltrække 1/2 mio. nye kunder. Bygge et endnu stærkere brand i Norden. Udvikle forretningen – og skabe en fantastisk kundeoplevelse. Integrere CRM systemer for i højere grad at personalisere trafik og besøg, køb og levering i vores shop.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Kollegaer og netværk. Stærkere partnere. Test, test og test…

Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?

Fokus på eksekvering – test igen og igen. Data drevet marketing: Start simpelt.

Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Vækst: +50%. Returning customer value: +20%. Nye kunder: 1/2 mio. Øge marketing effektivitet: +20%