Erfaring

Sebastian har 14 års erfaring som grafisk designer. Han har siden 2007 været hos Hello Monday, hvor han de sidste tre år har været Design Director. Derudover har han bl.a. været på bureauerne webdanmark.com, Krebs & Co., Creative United og Ineo Designlab® som Art Director.

Motivation

Sebastian Gram er uden tvivl et af Danmarks største digitale kreative talenter. De sidste tre år har han siddet som Design Director hos Hello Monday, som er kåret til ”Digital Agency of the Year” fem år i træk, og som sidste år også hentede en sølv løve med hjem fra Cannes Lions. Sebastian har et unikt øje for brugerdrevet digitalt design og har derfor også siddet som jurymedlem for Creative Circle i kategorierne ”Digital” og ”Design” siden 2011 og som jurymedlem ved The Webby Awards 2014. Sebastian er absolut en af de stærkeste designprofiler inden for sit felt, og en profil vi uden tvivl kommer til at se mere til og som derfor hører til på årets The M List.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

Det var at være med til at gøre Hello Monday til det mest vindende bureau i Danmark. Og samtidigt være med til at videreudvikle bureauets kultur.

Hvad gør dig til den professionelle person, du er?

Min passion for mit arbejde, jeg forsøger altid at skubbe grænserne for, hvad der er muligt i et projekt og derved skabe noget unikt og bemærkelsesværdigt.

Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?

Skabe projekter der lever op til de krav, kunderne stiller.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Hos mine kollegaer og i branchen.

Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?

Forsæt med at skabe unikke løsninger – vend tingene på hovedet. Vær ikke bange for at begå fejl, det er der, man lærer mest og udvikler sig.

Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Forsætte med at hæve barren og tage chancer i vores projekter.