Erfaring

Simon begyndte i 1997 sin karriere med 13 år hos Kunde & Co, hvor han var direktør og partner i de sidste seks år. Herefter rykkede han til SUNRISE i 2010, hvor han er Managing Director og partner.

Motivation

Simon er en marketingprofil med særdeles gode evner inden for udvikling af brand- og marketingstrategi på både nationalt og internationalt plan, hvilket han har erhvervet sig gennem sine 13 år hos Kunde & Co. Det er med skiftet til Managing Director & Partner for bureauet Sunrise, at Simon har vist, hvor bredt hans marketingfaglighed spænder – ved at vækste et presset generalistbureau på 20-mand i et presset marked til et 55-mand stort full-service og digitalt specialiseret bureau, der imødekommer alle kundebehov anno 2016. Respekt for det. Det er derfor med skelen til synlige resultater for SUNRISE, en visionær og kommerciel stærk tilgang til markedet og et fagligt højt og bredt kompetencesæt inden for bureauledelse og rådgivning, at Simon er en del af årets The M List.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

At fastholde bureauets evne til hele tiden at være på forkant med udviklingen, så vi fortsat kan hjælpe og rådgive eksisterende og potentielle kunder med at skabe effekt og bygge stærke markedspositioner i et mere og mere komplekst marked.

Hvad gør dig til den professionelle person, du er?

Jeg brænder oprigtigt for det, jeg laver. Og samtidig har jeg et højt fagligt kompetenceniveau. Det, i kombination med mine menneskelige egenskaber, gør, at jeg altid ærligt og ligefremt går “efter bolden”. Dette krydret med viljen til at turde og evnen til at tænke innovativt og visionært kommer både kunder og medarbejdere til gode.

Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?

Fortsat at sikre, at vi i høj grad er på forkant med udviklingen, således vi fortsat kan hjælpe eksisterende og potentielle kunder med at skabe effekt og erobre stærke markedspositioner.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Ved at have antennerne ude…hele tiden. Via vores dygtige medarbejdere. via dialog med kunder, ved at dykke ned i og bag ved data og analyser, følge med i dagens danmark, pleje mit netværk, have de internationale antenner ude – også når jeg rejser til storbyer, studerer en interessant case. ikke ved at læse tykke teoribøger.

Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?

Lad være med at se udviklingen som en trussel. Se det som nye spændende muligheder.

Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Det er vigtigt for mig, at vi bevarer vores position som værende en attraktiv og foretrukken arbejdsplads og en attraktiv og foretrukken rådgiver for eksisterende og potentielle kunder. Så kommer væksten med. Jeg synes at det er sundt at betragte succesen den vej rundt.