Erfaring

I 2000 begyndte Simon sin karriere som Business Development Manager i NASDAQ QMX. I 2004 skiftede han til Danske Bank, hvor han har været siden og er i dag Global Head of Marketing, Personal Banking.

Motivation

Simon Steen Petersen er som Global Head of Marketing, Personal Banking ansvarlig for alt Danske Banks BtC-marketing og daglig leder af fem teams fordelt over Danmark, Norge, Sverige, Finland og England. Simon har med sine mere end 10 år i Danske Bank fulgt bankens digitale transformation og været med til at udvikle nogle af Danmarks største digitale successer som Netbank og MobilePay. Som marketer har Simon et kommercielt fokus og udvikler alle sine strategier med henblik på at generere salg. Derudover er Simon uden tvivl en af landets bedste inden for direct marketing.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

Opbygning og udvikling af marketingorganisationen i alle fem markeds- områder med fokus på udvikling af kompetencer inden for datadrevet og automatiseret 1:1 marketing.

Hvad gør dig til den professionelle person, du er?

Nysgerrighed, målrettethed og en bred erfaring fra flere dele af forretningen har givet ballasten til at gennemføre positive forandringer i en omdømme-udfordret virksomhed og marketingorganisation.

Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?

Min største udfordring for 2016 bliver at forbedre virksomhedens image i Danmark via målrettede initiativer mod eksisterende kunder og en ny og mere synlig media-tilstedeværelse. Begge dele under hensyntagen til begrænset “licence to speak”.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Min faglige inspiration henter jeg ofte fra den iderigdom, der naturligt udspringer af engagerede medarbejder samt fra interaktionen med innovativt orienterede bureauer.

Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?

Tænk før I taler.

Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Min professionelle ambition for 2016 er, at marketingsorganisationen yder et mærkbart bidrag til, at vi lykkedes med at løfte bankens kundetilfredshed og image i Danmark.