Erfaring

Søren begyndte som Group Account Director på Young & Rubicam i 1996, herefter var han et år Client Services Director hos McCann og et år som CMO hos Gubi. Efterfølgende kom han til McKinsey & Company, tog så en stilling som Managing Director for Grey (La Familia) før han vendte retur til McKinsey & Company som Engagement Manager. Siden har han været CEO for Bergsøe 4 og dernæst partner i Quadric, og i 2013 Managing Director for MSLGROUP.

Motivation

Med adskillige år i marketing- og konsulentbranchen har Søren en spændende og differenterieret erfaring, der rummer både forretnings- kommunikations- strategiske facetter, der kommer MLSGROUP og hans kunder til gode. Han er en leder med drive og determinisme, der leder, ved at vise et godt eksempel og inspirere sine medarbejdere. Søren har, siden han startede i kommunikationsbureauet MLSGROUP vist, at han også er en marketer, der tør at tænke og operere innovativt, kreativt og holistisk, i forhold til, hvad man tidligere har set fra et klassisk kommunikationsbureau. En tilgang han har haft stor succes med. Med Sørens visionære lederegenskaber, resultater og faglige kompetenceniveau er han en del af The M List-profilerne i år.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

At få øget forståelsen af den digitale betydning hos både konsulenter og kun- der, hvor det ikke har fyldt meget til dato. Herudover har vi solidificeret vores rolle som rådgivere til andre rådgivere, og vi har derved bygget teams langt uden for egne rammer, kunder og vores internationale netværk.

Hvad gør dig til den professionelle person, du er?

Jeg er ekstremt dedikeret til både vores kunder og teams, og jeg bringer en relativt unik kombination af forretningsforståelse fra managementkonsulentverdenen til kommunikationsbranchen. Det gør mig som rådgiver mere relevant.

Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?

2016 byder på en stor udfordring, som findes allerede nu. Vi skal styrke vores digitale platform og forståelse yderligere samt sikre at vi får integreret det bedste content i alle strategier for vores kunder. Herudover skal vi også balancere den digitale virkelighed ift. både public affairs og corporate communication, i tillæg til MarCom.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Min faglige inspiration findes fra utallige kilder. Men først og fremmest fra mine netværk, både de formelle og uformelle. Herudover er inspirationen stor hos verdens ledende økonomer, da deres udsyn altid har direkte effekt på alt det, vi laver.

Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?

Lad være med at være bange for at samarbejde. På kryds og tværs. Ingen kan eje hele værdikæden i dagens verden.

Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

2016 bliver en succes, hvis vi lykkes yderligere med at integrere vores high-level rådgivning med den digitale formidling. Det er det helt overskyggende mål for 2016.