Erfaring

Thomas begyndte sin karriere i 2004 med en stilling som Project Manager i Promoters. Samme år blev han Account Manager i REPUTATION, hvor han blev i to år, inden han i 2006 blev selvstændig med Community Marketing-bureau- et Very.

Motivation

Som ejer og grundlægger af det anerkendte Community Marketingbureau, Very, har Thomas Bjerg, gennem sin visionære og digitale tilgang til sit fag, formået at skabe bemærkelsesværdige resultater for sine bureaukunder gennem brugerorienteret kommunikation og branding. Desuden har Thomas et godt øje for online communities, og for hvordan virksomheder kan bruge dem effektivt til at styrke deres brand og markedsposition. Thomas’ digitale forståelse har bl.a. også sikret ham en plads som jurymedlem til Danish Digital Awards. Thomas er en visionær marketer af version 2.0 og selvfølgelig en del af dette års The M List.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

1. At få taletid på den internationale scene igennem vores community insight og strategimodel. 2. Den holdindsats der er ydet for at opnå et tilfredsstillende resultat.

Hvad gør dig til den professionelle person, du er?

Visionen for altid at nytænke og konstant udfordre vanetænkning samt at at have en kamp vi tror på kan gøre en forskel (inden for marketing).

Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?

Bibeholde vores grund-dna samtidig med at vi vækster.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Fra vores Communityplannere, internationale marketingblogs, kunderne mv.

Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?

Ta’ chancer, vær’ modig, hav’ tålmodighed!

Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Minde mig selv om hvorfor Very blev etableret og blive ved med at mærke begejstringen over at udfordre og tænke nyt. Og holde fokus på at lave det vi er bedst til.