Erfaring

Thomas arbejdede i de første fem år af sin karriere på reklamebureauet DDB. Hans første stilling var i 2004 som Nordic Analyst og han sluttede i 2007 af som Account Director inden han forlod bureauet til fordel for en stilling som Marketing Manager i Tivoli. I 2014 blev han forfremmet til Head of Marketing i Tivoli. En stilling han i dag har skiftet ud med en stilling som Business Director i bureauet, hvor det hele begyndte for ham – DDB

Motivation

Thomas Erichsen er en af landets stærkeste digitale marketers. Han kommer fra reklamebureauet DDB, hvor han var de første fem år af sin karriere. I 2010 tilsluttede han sig Tivolis marketingteam som Marketing Manager og bestred posten som Head of Marketing. Thomas har, særligt med sin digitale indsats i Tivoli og en hidtil uset digital Omni-Channel-case, profileret sig som en af tidens stærkeste og mest innovative marketingprofiler og er utvivlsomt en profil, som vi vil se mere til de kommende år. Han har også høstet stor anerkendelse for sit arbejde og bl.a. været en del af Berlingske Business Talent 100 i 2014. Derfor er Thomas naturligvis en del af The M List.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

Min største professionelle succes i 2015, har været etableringen af en marketingorganisation, der er rustet til fremtidens marketingudfordringer. Vi har været førende indenfor omnichannel-strategi, lavet pioner løsninger på datadrevet markedsføring og lykkedes med udvikle og eksekvere stærke tværmedielle kampagner in-house. Alt sammen medvirkende til at skabe bedre resultater for samme budget.

Hvad gør dig til den professionelle person, du er?

Jeg er god til at forstå efterspørgsel – og konvertere det til konkrete produkter og koncepter på tværs af målgrupper. Jeg er en samlende person, med stort drive og smittende entusiasme, hvilket jeg benytter til at eksekvere på tværs af en række forskellige tværorganisatoriske afdelinger. Jeg besidder kombinationen af at være nytænkende og visionær, samtidig med at kunne strukturere og skabe rammer.

Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?

Efter en turbulent tid med mange specialistbureauer, tror jeg på at annoncørerne er blevet mere modne og ønsker at samle deres bureauportefølje igen. Det giver ny eksistensberettigelse til full service bureauet, men det stiller krav til at de rette kompetencer og det rigtige setup er på plads. At videreudvikle det eksisterende fundament til at honorere den udfordring, bliver min største udfordring.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Jeg henter min faglige inspiration igennem iagttagelser i hverdagen, dialog med dygtige mennesker i branchen og gennem blogs og interessante oplæg. Derudover er jeg en del af en mindre netværksgruppe, der ikke har noget med Marketing at gøre. Her henter jeg også stor inspiration.

Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?

Vi har gennem de sidste fem års tid oplevet en fænomenal udvikling i branchen. Vi skal hele tiden forholde os til et utal af nye trends og markedsførings- muligheder og ofte med de samme ressourcer til rådighed. Jeg tror på, at det er vigtigt at forholde sig kritisk til de mange muligheder og kun kaste sig over dem, der for alvor kan bringe værdi. Det lyder simpelt, men det er det ikke.

Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

2016 har været en succes når folk kigger på os (DDB Copenhagen) og siger: ”De har sgu fat i den lange ende derovre – der sker nogle rigtig spændende ting”.