Erfaring

Thomas begyndte sin karriere i 1997 som Copywriter i Heimburger Reklame- bureau. Siden har han været Copywriter i Leo Burnett, Grey Copenhagen og & Co. Derudover har han været Creative Director i Nørgård Mikkelsen KBH, Bates Y&R Copenhagen og senest DDB Copenhagen, hvor han er i dag.

Motivation

I 2013 valgte Thomas Fabricius at tage springet over til reklamebureauet DDB, der i samme periode oprustede kraftigt med nye kreative talenter, og hvor Thomas nu udfolder sine kreative egenskaber. Thomas’ kreative profil, stærke konceptuelle egenskaber samt hans personlige og ledelsesmæssige egenskaber, har over årene kommet mange bureauer til gode og vist sig at være et perfekt match for DDB, der for alvor har fået et kreativt kvalitetsløft. Det er grundet anerkendelser og et fagligt højt kompetenceniveau, at Thomas er en del af The M List.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

At ha’ være med til at skabe DDB-bureauet, globalt set, med den største medarbejdertilfredshed.

Hvad gør dig til den professionelle person, du er?

Jeg ved, hvad jeg er god til, og hvad jeg ikke er god til – så jeg ved, hvornår jeg skal blande mig i en kreativ proces, og hvornår jeg skal blande mig uden om.

Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?

At holde fast i DDB’s DNA og styrke som er at udvikle langtidsholdbare brand platforme og koncepter – som jeg i øvrigt mener at kunderne har mere brug for i dag end nogensinde før. Og samtidig kunne levere digitale og innovative ideer, der hver gang bryder rammerne.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Hvis man har som mål at lave noget, der ikke er lavet eller set før, tror jeg det er farligt kun at søge inspiration i ting, der er lavet eller set før. En af de største øjenåbnere og inspirationskilder for mig i 2015 var SXSW i Austin. Det var rå inspiration og et indblik i, hvad der er muligt i dag – i modsætning til f.eks. Cannes, der mere handler om, hvad der var muligt for et år siden.

Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?

Der hænger en plakat i min søns børnehave, hvor der står ”Hvis man altid gi’r børn det de vil ha’ – får de aldrig det, de har brug for”. Sådan er det også med kunder. Det er vores job at sige, hvad vi mener, der er bedst for deres forretning og brand, også selv om det ikke altid falder i god jord. Hverken børn eller brands bliver store og stærke, hvis de altid får en Snickers, når de peger på en.

Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

I al ydmyghed mener jeg, at vi er et af de bureauer, der leverer de mest effektive, kreative løsninger – og det vil jeg gøre alt for, at vi bliver ved med.