Erfaring

Asbjørn har mere end 15 års erfaring inden for politisk kommunikation og PR bag sig. Han har bl.a. været særlig rådgiver for Martin Lidegaard og Margrethe Vestager samt direktør og partner i Rostra Kommunikation A/S. Siden 2015 har han været CEO og partner i Radius Kommunikation.

Motivation

Asbjørn Haugstrup er som CEO i Radius Kommunikation en af branchens skarpeste kommunikationsprofiler – særligt inden for politisk kommunikation, Public Affairs, Issues Management samt Public Service kampagner. Med Radius’ nye titel som partner i verdens største netværk af uafhængige PR-bureauer, WorldCom Public Relations Group, har Asbjørn ydermere vist, at han er en visionær leder, som følger med tiden og sine kunders skiftende behov i en mere og mere internationaliseret verden. Asbjørn er med sit høje kompetenceniveau samt sine kommunikations- og ledelsesevner uden tvivl en del af dette års kommunikative elite og derfor en del af The M List 2017.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

At vi har et ekstremt dygtigt hold af ansatte. At vi lykkes med vores integrerede tilgang, og det er effektfuldt for kunderne. Lønsom vækst.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

Tror ikke jeg havde nogen stor professionel skuffelse i 2016.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

At kunne tiltrække de bedste medarbejdere

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Vi lærer meget af hinanden og gennem samarbejdet med kunderne. Hver dag.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Er ikke så meget til opsange.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Forsætte den lønsomme vækst. Forsætte udviklingen af kundeforholdene. Rekruttere flere knivskarpe kollegaer.