Erfaring

Christian startede hos OMD som Digital Director i 2002, inden han et par år efter kom til IUM – først som Interactive Director og senere som Head of Group Interactive. Efter knap syv år begyndte Christian i 2011 som Chief Innovation Officer hos det nyopstartede søsterbureau MARVELOUS, hvor han i dag sidder som Nordic Managing Director.

Motivation

Christian Strand er en profil, der står i front for nytænkning og er foregangsmand for nye services inden for mediebureauverdenen. Han har siden 2011 stået i spidsen for MARVELOUS, hvor han på få år har skabt et bureaubrand i rivende udvikling. I 2015 var efterspørgslen efter MARVELOUS’ kreative kompetencer nået til et niveau, at de udvidede til hele Norden, hvor Christian blev udnævnt som Nordic Managing Director, og i 2016 fusionerede de med LoweFriends. Christians faglige kompetenceniveau og innovative tankegang har desuden ført til flere priser og awards, og han er en profil, der bliver interessant at følge de kommende år.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Helt klart at lykkes med at tage MARVELOUS fra et social og content bureau til at være et anerkendt og respekteret full service bureau, der bliver inviteret med til de store pitches. Og så at se vores fusion med LoweFriends lykkes med alle de perspektiver det giver os fremadrettet.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

Vi røg ud på målstregen i en større pitch, hvor vi helt klart følte, at vi skulle have vundet, og hvor alt pegede i den retning. Men så gik der politik i beslutningen. Og så ikke at være med på den første The M List 🙂

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

At sikre positioneringen af Marvelous som et full service bureau hos alle potentielle kunder. Måske ikke så meget i Danmark, men mere på tværs af Norden.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Jeg snakker med folk fra hele branchen. Både fra den kreative side og fra mediasiden – herunder en del kollegaer fra andre Mediabrands selskaber. Det synes jeg gir nogle stærke perspektiver. Herudover følger jeg naturligvis diverse kreative websites og innovation hubs. Sidst men ikke mindst; konferencer, awardshows og egen arrangerede studieture.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Jeg bliver virkelig træt, når jeg observerer hating mellem kreative bureauer og mediebureauer. Stop det. Nu. En optimal mediaplan er ingenting værd uden en god kreativ ide… og en god kreativ idé er ingenting værd uden en god mediaplan. Ha respekt for den anden halvdel af branchen og få hovedet ud af din egen røv. Det handler om, hvad der er bedst for kunderne.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

MARVELOUS skal fortsætte sin rejse og gerne opnå samme styrke i de andre nordiske lande som i Danmark. Derudover vil vi rigtig gerne fortsætte award høsten fra i år. Og sidst men ikke mindst, også gerne lande et par store full service kunder.