Erfaring

Christina indledte karrieren hos DDB som Account Director i 1997. Efter otte år søgte Christina nye udfordringer, som ledte hende til Propaganda McCann som partner. I 2009 startede hun hos MENSCH, først som partner og i 2016 blev hun udnævnt til Managing Partner.

Motivation

Christina Tønnesen har udtrykt, at det er hendes interesse for mennesker, der har været udgangspunkt for hendes passion for kommunikation. Et udgangspunkt som bliver centralt i Christinas rolle som Managing Partner for Mensch. Bureauet gik i 2016 gennem en skilsmisse, og derfor bliver Christinas ledelsesevner sat på prøve, når både Mensch-kulturen og bureauets faglige formåen og tilgang skal stå sin prøve i 2017. En rolle og en udfordring mange er enige om, at Christina er den helt rigtige til at udfylde. Derfor er det med anerkendelse af Christinas faglige kompetencesæt og hendes ledelsesmæssige egenskaber, der gør hende til en profile-to-watch på The M List 2017.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Vores resultater. Dem vi har skabt for vores kunder, og dem vi har skabt for os selv.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

2016 har ikke givet anledning til skuffelse.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

Den samme som i 2016 og alle årene før: At sikre hysterisk høj kvalitet i vores samarbejde med vores kunder og i vores løsninger.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

I mennesker. Der findes intet mere inspirerende end menneskers hverdag, drømme, frustrationer, samtaler og handlinger.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Jeg kunne aldrig finde på at give en faglig opsang til branchen. Men jeg kunne godt finde på at opfordre alle til, ikke at levere gratis arbejde i pitches.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

2017 er en succes, hvis vores kunder fortsat er branchens mest tilfredse.