Erfaring

Dortes karriere begyndte med 10 år hos Nørgård Mikkelsen som marketingkonsulent, projektleder og kontaktchef. I 2011 skiftede hun til en stilling som marketing- og kommunikationschef i Telmore og senere blev hun afdelingsdirektør for TDC-brandet. Siden 2015 har hun været VP Marketing & Communication i MTG Danmark.

Motivation

Dorte Tandrup hører til blandt de mest lovende og fremadstormende marketing- og annoncør profiler herhjemme. Hun har det seneste år stået i spidsen for MTG i Danmark som VP Marketing & Communication og påtaget sig nogle både spændende, men også branchemæssig udfordrende opgaver, som hun har grebet med åbne arme. Dorte er en leder, der udfordrer det eksisterende og formår at skabe en kultur og et team der sammen holder overblik og fokuserer på det væsentlige, men som også tester nye veje af sammen. Hun er en holistisk marketer, der anvender data og ROI-tænkning i hendes beslutninger, og som ligger inde med stærke forretningsstrategiske kompetencer. Ingen tvivl om, at Dorte er en The M List profil.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

At være tæt på målet om et stærkt sammenspillet marketingteam, der i løbet af året har udfordret sig selv, testet nye veje og er blevet klogere sammen.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

Jeg kan lykkeligvis ikke komme i tanke om nogen stor professionel skuffelse. Men der har været en masse læringer.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

At sikre en effektiv og kreativ anvendelse af marketingkronerne på at sikre at danskerne – såvel forbrugerne som annoncørerne – ser TV3-kanalerne, Viasat og MTG som stedet med det stærkeste content og det bedste tilbud i markedet. Dette selvfølgelig i forhold til TV-kanalerne, men også i forhold til vores stærke digitale platforme som eksempelvis Viafree som vi lancerede i efteråret 2016.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Primært i mit netværk. Men også via faglige arrangementer og fagmedier.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Måske vi skulle lade være med at fokusere på at give hinanden en opsang – men hellere fokusere på at være nysgerrige på hinanden og på hvordan vi kan spille hinanden stærkere.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Vi skal skabe stærke og målbare resultater.Med vores stærke content, tv-kanaler og digitale platforme har vi alle muligheder.For mig betyder det, at jeg skal sikre et klart overblik over marketings bidrag til de kommercielle KPI’er. Og desuden sikre at teamet hver dag kommer ind af døren med lysten og modet til at udfordre sig selv og virksomheden ved at tænke i nye baner.