Erfaring

Frank fik sit første job som GIS Research Consultant for LEGO Group i Østrig, før han lagde vejen tilbage til Danmark og til TNS Gallup som Media Researcher. I 1996 startede han hos OMD, hvor han udviklede sin karriere fra TV Buyer og Media Planner til Account Manager. Fra 2000 til 2006 var han direktør og partner hos MediaWise (i dag PHD), før han kom til OMG, hvor han i dag fungerer som COO.

Motivation

Frank Aagaard Andersen er i mediebranchen en institution, hvis udsyn og faglige kompetenceniveau rækker langt og er grunden til, han igen i år er en del af The M List feltet. Frank har med mere end 20 år i branchen en umiskendelig tyngde i sit kompetencesæt. Han formår at fastholde sit visionære og innovative overblik, som har gjort det muligt at hjælpe annoncører med at realisere deres ambitioner. Franks enestående evne til at forstå markedet, dets tendenser og forbrugeren har sikret ham en lang og succesrig karriere i krydsfeltet mellem indsigtsgenerering og eksekvering inden for mediernes muligheder.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Jeg måler ene og alene min succes i de resultater, som jeg medvirker til at skabe for de annoncører jeg arbejder for. I det forgangne år har jeg kunnet bidrage til at skabe endnu bedre performance på annoncørernes in-market strategier. Data og teknologier har beriget og effektiviseret annoncørernes digitale annoncering til et niveau, som jeg aldrig havde troet muligt.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

Husker ikke nogen. Der har dog givet været nogle større eller mindre forhindringer, som blandt andet har nedsat annoncørernes evne til at omstille sig og implementere nye marketingteknologier med den ønskede hastighed. Men det kan altid løses.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

Den største udfordring og prioritet for mig og dermed de annoncører jeg arbejder for i 2017 vil være at omsætte de mange nye muligheder med martech og marketing automation til forretningsmæssig fremdrift. Arbejdet starter med implementering, men slutter først når teknologier er aktiveret. Den anden store prioritet vil være arbejdet med permissions og brugen af persondata.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Mine kollegaer er de dygtigste i markedet, og de er en stor kilde til inspiration for mig. Såvel mine internationale som mine nære kollegaer. Vores teknologipartnere og vores egne udviklere er lige nu dem der flytter min forståelse for fremtidens marketingmuligheder mest.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

“Progress before perfection” er en leveregel, som branchen og jeg selv må leve efter. Arbejdet med marketing i dag stiller stadig større krav til vores alles evne til at omstille os og afsøge nye muligheder. Det gør man bedst med flid og høj faglighed.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Det samme som i 2016. Skal kunne kigge tilbage på et 2017, hvor jeg har medvirket til at skabe forretningsmæssig succes for de annoncører, som jeg arbejder sammen med. Jeg skal have sat mit aftryk og forbedret deres evne til at arbejde effektivt med marketingstrategier og teknologier