Erfaring

Jacob sidder i dag i stillingen som produktdirektør hos Densou, som han tiltrådte i 2014. Hans karriere startede tilbage i 2012 hos Carlsberg, hvor han tiltrådte stillingen som Research Assistant. Siden har han været hos Adform som Ad Trading Specialist, før han blev medstifter af Densou.

Motivation

Med en baggrund hos Adform, Carlsberg og med afsæt i entusiasme og stærke ambitioner har Jacob Knobel gjort sig bemærket i en konkurrencepræget digital medieverden – det unge iværksættertalent har formået at få sit navn på Forbes europæiske “30 under 30”-liste. At Jacobs navn er at finde blandt dette års profiler, kan derfor ikke komme som nogen overraskelse. Hans visionære tilgang til produktudvikling samt evne til at nytænke digital mediestrategi har været med til at muliggøre Densou Trading Desks succes i en presset branche. Hans visionære tankegang har bl.a. været med til at etablere et samarbejde med IBM, som gør det muligt for annoncører at skræddersy deres annoncer efter de aktuelle vejrforhold hos annoncemodtagerne. Jacob er innovativ, beslutsom og en dedikeret M List profil, som er værd at holde øje med.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Vi har fået underskrevne kontrakter med Europas største mediehuse, herunder Guardian, Mediahuis og Tamedia.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

At ingen store medier i Europa har taget vores anti ad block løsning til sig. Det er en løsning som Facebook har lavet til dem selv sidenhen.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

At konsolidere data og IT systemer for at opnå højere effekt af markedsføringen.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Jeg finder min faglige inspiration blandt vores kunder samt de mange dygtige kollegaer på kontoret.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Jeg ville appellere til konsekvensen af vores begejstring for nye, amerikanske medier. Jeg vil i al beskedenhed opfordre til at overveje, om vi som medieindkøbere har et moralsk ansvar for at støtte lidende lokale medier. Google og Facebook er i fremmarch i Europa på bekostning af medier, der tjener en vigtig kulturel og formidlende rolle. Det skyldes vores kanalvalg.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Densou skal have underskrevne samarbejdsaftaler med de største annoncører og medier i vesteuropæiske nøglemarkeder.