Erfaring

Jens Jermiin bestrider p.t. den højt profilerede stilling som Director, Head of Global Marketing hos B&O Play. Fra 2012 indtil ultimo 2015 har Jens været Vice President Group Digital, Media & Creative Content Production hos Carlsberg Group. Han har forinden været 20 år i Coca-Cola koncernen, hvor han senest var Creative Director Europe.

Motivation

Jens Jermiin har de sidste mange år været en af de mest prominente og synlige danske marketingpersonligheder med meget flotte positioner i internationale virksomheder som Coca Cola og Carlsberg. Jens satte sig sidsteår i stolen som Head of Global Marketing hos B&O Play, hvor han er sat til at

accelerere marketingaktiviterne og fortsætte det vækstmomentum, som Bang & Olufsens søsterbrand p.t. oplever. Jermiin er en af de nytænkende og forandrende marketers, der ikke blot reflekterer og taler om nyeskabende idéer, marketing- og kreativ udvikling, men også tør realisere dem. Jens Jermiin er igen i år en The M List profil.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

At have været en del at teamet som har lanceret B&O PLAY livsstils brandplatform “Make Beautiful Music”, som ser ud til at ramme lige ind i hjertekulen på medarbejdere, samarbejdspartnere og vores målgruppe. So far so good og et stort YAY! på den professionelle succeskonto.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

At B&O PLAY ikke blev årets annoncør i Cannes Lions. Men så har vi heldigvis stadig det delmål til gode.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

At gøre B&O PLAY kendt og berømt for at være det førende livsstils audio brand i verden. I hver tilfælde nå et stykke hen ad vejen.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Markedsforing.dk selvfølgelig

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

At vi annoncører, over en bred kam, tager kreativitet alvorligt og driver ideer som en konkurrencemæssig fordel. Der er ingen grund til, at vi ikke kan ligge nummer et på listen over de mest kreative brands i verden.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

At gå på gaderne i Lower East Side, West Village, Williamsburg og Greenpoint og opleve folk gå rundt og flashe deres stylish B&O PLAY headsets.