Erfaring

Jens startede karrieren i mediebranchen hos bl.a. Ekstra Bladet og TV3, men kom i 2000 til dialogbureauet Sepia Proximity som Account Director. Efter fem år i stillingen gik han solo med det delvist Hjaltelin Stahl-ejede bureau Rainmaker, hvor han var CEO i fem år. I 2009 blev han en del af partnerkredsen i Hjaltelin Stahl gruppen, to år senere blev han delegeret CEO, og siden 2016 har han siddet som CEO for bureauet.

Motivation

Jens Peter Jensen er en af de absolutte sværvægtere på den danske reklamescene, og det seneste år har i særdeleshed understreget dette. Æren for flere nævneværdige resultater hos Hjaltelin Stahl tilfalder i høj grad Jens som CEO. Endnu en kåring som landets bedste bureau, kontinuerlig vækst på alle nøgletal og strategisk stærke investeringer i influencer-, SoMe- og marketingteknologiske kompetencer. Hertil har bureauet igen i år vundet flotte priser, der markerer dets position som ét af de klart stærkeste bureauer, når det kommer til at kombinere kreativt klarsyn med fremragende digitale kompetencer. Med et solidt erfaringsgrundlag fra branchen og et særligt talent for at drive forretning og for at lede, har Jens gjort det særdeles godt i CEO-rollen hos Hjaltelin Stahl, og han er naturligvis igen i år at finde på The M List.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2017?

Min største professionelle succes, som i virkeligheden er en konsekvens af mine dygtige kollegers arbejde, er så ubetinget, at vi fortsat formår at bibeholde bureauets høje agilitet. At vi evner at flytte os så hurtigt ift., at forstå og eksekvere på den digitale transformation af kommunikation, platforme og værktøjer.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2017?

Det skyldes muligvis fortrængning, men jeg kan ikke komme på nogen.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2018?

At sikre fortsat “magic and logic” i kommunikationen, så vi driver den mest mulige kosteffektive digitale marketingmaskine, der sikrer de retter produkter og budskaber til den rette modtager på rette tid. Kosteffektiviteten kræver nemlig både den gode kreative løsning og den effektive digitale distribution.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Faglitteratur, magasiner og konferencer. Men mest af alt fra de mange dygtige specialister på bureauet.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Jeg vil gerne give et skulderklap, en stor tak og high five til Jan Duckert, der i år trak sig ud af bestyrelsen for Kreativitet og Kommunikation, efter mange års indsats i brancheforeningenstjeneste.

HVIS 2018 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

At stå til Hjaltelin Stahls julefrokost 2018, skue ud over de fantastiske kolleger og tænke – som jeg har tænkt de sidste mange år – hvor er det priviligeret, at vi har fået fat på Danmarks dygtigste og sødeste mennesker.