Erfaring

Jimmys karriere hos OgilvyOne startede i 2003 og to år senere blev han Managing Director. I en årrække var han CEO for Ogilvy Danmark inden han i 2012 tog familien med til New York og blev Senior Partner & Head of Strategy og COO for den amerikanske del af OgilvyOne. I 2016 blev han Chief Strategy Officer og President hos OgilvyOne Worldwide, og det er den titel og det ansvar, han har i dag

Motivation

Jimmy Schougaard er en af de profiler, der har gjort sig bemærket på den danske såvel som den internationale bureauscene. Med et skarpt strategisk øje og aktuelle digitale kompetencer besidder Jimmy en høj faglig kompetenceprofil,

der har ledt til international anerkendelse og bevirket i synlige resultater samt har muliggjort et flot karriereforløb, der tæller flere topstillinger. Senest President for OgilvyOne i globalt regi. Et ambitiøst leveranceniveau, en stor kvalitetsbevidsthed og en stærk lederprofil er, hvad der ligger bag hans mange bedrifter på bureauscenen. Jimmy er desuden skarp, når det kommer til at holde sig opdateret på tidens digitale tendenser og er en profil, der med god grund, har stærke holdninger til, hvordan fremtidens bureau skal kunne præstere. Jimmy er naturligvis igen i år på The M List.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Min største professionelle succes må siges at være udnævnelsen til President for OgilvyOne NY, den største OgilvyOne enhed globalt.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

Vi satte for ambitiøse mål i starten af året, som vi har haft svært ved helt at indfri.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

Vi er i færd med at redefinere Ogilvy’s vision og berettigelse i markedet…globalt. 2017 står i implementeringens tegn.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Blandt mine ca. 2.000 kollegaer her på NY kontoret, mine stadigt mere ambitiøse kunder og nogle ualmindeligt dygtige konkurrenter.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Jeg synes stadig, der er en udbredt mangel på kommerciel professionalisme i vores branche. Alt for mange af os har stadig svært ved at forsvare eller dokumentere vores bidrag til virksomhedens vækst og sundhed i almindelighed.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

At stadig elske hvad jeg laver.