Erfaring

Jonas har været i reklame og mediebranchen i mere end 16 år. Han begyndte som Key Account Manager for SBS Radio A/S, senere Sky Radio og derefter sektionschef hos Det Danske Radiobureau. I 2006 blev han salgsdirektør for TV 2 Danmark – Radio, hvorefter han i 2008 stiftede Mindjumpers – et reklamebureau med fokus på sociale medier.

Motivation

Jonas Klit Nielsen har igen i år bevist, at han er en af de dygtigste social media- og kreative marketers. Med sin relationsskabende karakter har han ikke alene formået at udvide sit netværk af freelance medarbejdere rundt

omkring i verden, men han har ydermere startet et filmproduktionsbureau under Mindjumpers Group, som både er en platform, der forbinder og hjælper kreative iværksættere, men også skaber relevant, nyskabende og autentisk content til glæde for hans kunder. Jonas må siges at været en dybt passioneret og professionel profil, der igen i år kvalificerer sig til en plads på The M List for at være nytænkende og forandrende inden for socialdisciplinen med nye bæredygtige forretningsidéer, han tør realisere.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Udvide virksomheden Mindjumpers fra at være et agency til også at omfatte et produktionsselskab i London, samt opstart af talentvirksomhed ud af København – tiltag der bliver afgørende for virksomhedens DNA i fremtiden.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

At det tager længere tid end forventet, og er sværere end forventet at etablere en profitabel afdeling af bureauarmen i London.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

Sales funnel på tværs af markeder.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Mashable, Wired og Adweek.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Skab transparence i forretningsmodellen med kunden – skab tillid, tror tilliden er på vej mod at lide et seriøst knæk, hvis ikke vi skaber transparence i de forskellige forretningsmodeller, vi har mod vores kunder.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Opleve vækst på tværs af alle selskaber i Mindjumpers gruppen gennem empowerment af ledelsen i vores selskaber.