Erfaring

Kasper startede som Manager hos Eatertainment i 2001, hvorefter han kom til OMD Danmark som Digital Planner. I 2007 startede han hos Dentsu Aegis Network koncernen, hvor han arbejdede for Carat og Suddenly CPH, inden han blev CEO og Head of Isobar Nordic. I 2014 blev han COO for GroupM i Vietnam og Indonesien, og senest skiftede han til IPG Mediabrands, hvor han sidder som CEO i Hong Kong.

Motivation

Kasper Åkerlund er en anerkendt international mediebureau marketer, der fornemt sidder på toppen af IPG Mediabrands i Hong Kong. Med et stærkt kompetenceniveau inden for mediemæssig innovativ forretningsudvikling og modellering, stræber Kasper efter at forbedre de produkter og services, som hans bureauer udbyder og samtidig øge værdien for sine kunder. Kasper er en profil, der altid har haft et højt drive med høje visioner, og da han f.eks. forlod Isobar i 2013, havde han ekspanderet omsætningen med over 150 % på tre år. Kasper er en dynamisk, resultatskabende og international leder med et højt tempo, og en ny og spændende profil på The M List.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Min største succes i 2016 var, at mit marked blev kåret som “Country of the Year” for de vækstresultater, vi har opnået gennem en årrække i GroupM Vietnam. Det var ligeledes en personlig succes, at blive headhuntet til stillingen som CEO for IPG Mediabrands i Hong Kong.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

2016 har været et godt år uden de store skuffelser. Det er dog en skuffelse, at der ikke er kommet bedre gang i verdensøkonomierne

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

At få skabt en dynamisk bureaugruppe som kan lede vores kunder gennem den digitale transformation og forandringerne i de asiatiske økonomier.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Konferencer, artikler, blogs, podcasts, kollegaer og faglitteratur.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Jeg har ingen faglig opsang til branchen.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

At få skabt en bureaugruppe som er klar til fremtidens forretningsudfordringer. Et bureau med en dynamisk forretningsmodel, som er forbrugercentreret og med kompetencer, der kan sikre vores kunder kommer sikkert igennem den digitale transformation. En profitabel virksomhed med tocifret vækstrater.