Erfaring

Klaus begyndte sin karriere med to år som Marketing Manager i først Connection A/S og efterfølgende Ericsson. Herefter skiftede han til bureausiden som Account Director i Kunde & Co. og siden Inclusive, som han selv var medstifteraf og dernæst Saatchi & Saatchi. I 2006 blev han marketingdirektør i Dyberg/Kern, hvorefter han blev strategisk direktør i MediaCom og dernæst Nordic Media & Digital Director i L’Oréal. Siden 2016 har han været global marketingdirektør i Zebra A/S.

Motivation

Klaus Vemmer er en marketingdirektør, som har hele pakken, når det kommer til at være en moderne marketer anno 2017. Han har gennem sin karriere både arbejdet på bureau- og kundesiden og er desuden medstifter af bureauet

Inclusive. Klaus er en profil, der er marketingstrategisk velfunderet, har stærke medie-, digitale- og dataorienterede kompetencer og har kreativ og konceptuel forståelse. I 2016 kom han til Flying Tiger Copenhagen, hvor han med en ny marketingstrategi bl.a. udvider kædens kommunikationskanaler til også at omfatte digitale medier. Han har formået at tænke hele kunderejsen ind i brandingstrategien, og dermed allerede sat sit klare præg på brandets retning

og digitale parathed. Klaus er en fagligt stærk og visionær marketer, som ikke er til at komme uden om på The M List 2017.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Har skabt en ny marketingafdeling hos Flying Tiger Copenhagen. Vi er gået fra at være fokuseret kun på butikken som kommunikationskontaktpunkt – til at arbejde professionelt med nye målgrupper, med forskellige kunderejser. Vi har skabt ny brandplatform som er blevet implementeret på baggrund af rette data på tværs af paid, owned og earned media.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

Ingen professionelle skuffelser! Men udvikling af både nyt team, ny måde at arbejde på samt implementering af kampagner tager længere tid end først antaget.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

At være tilstede med rette kommunikation på 29 markeder.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Netværk! Rejser og møder med underleverandører, bureauer inden for hvert sit fagområde.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Slip fortidens måde at arbejde mht skillelinjer mellem bureauerne. Anerkende hinandens styrker og hjælp sammen kunden, til at få det bedste produkt på tværs af kompetencer.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Jeg skal løfte trafik til vores butikker i 29 markedet. Jeg skal gøre os relevante på tværs af forskellige markeder og forskellige kundesegmenter.