Erfaring

Kresten startede som konsulent i sin egen virksomhed Finsen Consult i 1994, og i 2000 kom han til Adapt A/S, hvor han i dag er CEO og co-owner. Han sidder desuden som Chairman of the Board for Adapt Mobile siden 2013 og for Adapt Lithuania siden 2014.

Motivation

Kresten Finsen Wiingaard var sidste år en del af The M List på baggrund af sit stærke lederskab og sit høje digitale kompetenceniveau. I år er Kresten igen at finde på The M List, da han som CEO og co-owner i Adapt ikke blot har fået virksomheden til at vokse fra at være et dansk bureau til at ekspandere i udlandet og blive en international bureauspiller med tilstedeværesle i både USA, Tyskland og Spanien. Med Kresten i spidsen er Adapt et af de bureauer, der over de sidste par år har leveret de flotteste vækstrater herhjemme. De flotte resultater afspejler i den grad Krestens visioner for virksomheden, hvorfor han fortjener at være på The M List igen i år.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Jeg er særligt tilfreds med, at det er lykkes at få Adapt på det internationale landkort (Berlin, Boston, Barcelona, Kaunas og Vilnius), så vi ikke længere bare er et dansk bureau med base i København. Endvidere har vi arbejdet med vores Value Proposition og fået den mere skarp, så vi nu går til markedet med et “promise” der hedder: “We grow your digital business”.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

At der fortsat er så mange virksomheder der tænker for traditionelt og lige så mange der tænker “Print first”.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

2017 bliver det år, hvor vi for alvor skal positionere os på vores nye markeder. Det bliver virkelig udfordrende, men samtidigt også en vanvittig spændende opgave, som jeg ikke vil være foruden.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Internettet med dets mange internationale kilder 😉

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Voks ud af Danmark!

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Minimum lancere ét nyt forretningsområde samt succes internationalt.