Erfaring

I mere end 20 år var Lars gennem forskellige stillinger med til at tegne og skabe marketingværdi for IBM. I 2007 kom han til IT-rådgivningsvirksomheden NNIT, hvor han i dag sidder som VP, Head of Marketing.

Motivation

Lars B. Petersen er igen en del af The M List, fordi han med sin både internationale og nationale kommercielle strategiske tilgang til marketingfaget har spillet en central rolle i at styrke NNIT-brandet. Som CMO hos NNIT har Lars været med til at sikre virksomheden international vækst over de sidste seks år bl.a. gennem et øget fokus og målrettede marketinginitiativer over for NNIT’s slutkunder. Dette har også resulteret i større og vigtig kundeloyalitet over for NNIT. Det er Lars’ høje faglige kommercielle marketingorientering og kompetenceniveau samt synlige resultater i arbejdet med at styrke NNIT brandets kunderelationer, der igen i 2017 lander Lars på The M List.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Kundetilfredsheds- og loyalitets initiativer sammen med et udvidet fokus på Customer Experience Management forankring i hele NNIT.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

Vi undslap store skuffelser i 2016, men jeg havde gerne set en hurtigere adoption af de MarTech/automation løsninger som er nødvendige fremadrettet.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

Fortsat at understøtte NNIT’s vækstrejse, herunder vedvarende at efterlade vores kunder med en oplevelse af at NNIT er den mest enkle, effektive og passionerede IT services partner, uanset i hvilket kontaktpunkt de møder os.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Vores kunder og mine kolleger er fortsat min største kilde til inspiration.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Elsk din kunde! Hvordan vil du ellers få dem til at elske dig?

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

2017 ser succesfuldt ud når NNIT’s kunder udtrykker tilfredshed og loyalitet på baggrund af den samlede oplevelse med vores firma, og dette på en måde hvor det kan aflæses på top- og bundlinien.