Erfaring

Lars’ flotte karriere omfatter bl.a. stillingen som Creative Director i Framfab, Executive Creative Director og Co-Chief Creative Officer hos AKQA, Chief Digital Creative Officer og Chief Creative Officer hos Ogilvy & Mather, Global Chief Creative Officer hos Rosetta og senest Global Chief Creative Officer, The Zoo hos Google.

Motivation

Lars Bastholm har på baggrund af en række flotte synlige kreative positioner og resultater op gennem sin karriere, kombineret med en høj kompetenceprofil skabt sig et navn på den amerikanske og internationale bureauscene. Han besidder massiv erfaring med globale brands og kampagneudvikling og er særligt stærk inden for digital marketing. Evner, der har høstet ham adskillige priser og op til flere topstillinger. Lars formår som kreativ profil at se fremad og tænke i innovative og digitale spændende løsninger og besidder desuden en stor forståelse for nye målgruppevinkler, og hvordan et sådan fokus kan skabe en sund og effektiv forretning for kunder og virsomheder. Lars hører til blandt de førende danske kreative profiler som opererer på et internationalt plan, og han hører bestemt også hjemme på The M List i 2017.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

At arbejde med Matt Groening og resten af holdet bag The Simpsons på et Virtual Reality project.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

At der stadig ikke er nogen, som har opfundet teleportering. Med næsten 200 rejsedage i det sidste år, må jeg erkende, at det er nærmest umuligt at udfylde en global rolle samtidigt med at have en familie.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

At hjælpe de største virksomheder i verden med at forstå, hvad kunstig intelligens, virtuelle assistenter og virtual og augmented reality kommer til at betyde for dem, og hjælpe dem med deres første eksperimenter inden for de områder.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Jeg holder meget af sciencefiction romaner og tegneserier. Det eneste sted jeg helt sikker IKKE finder inspiration er i bøger om strategi og markedsføring. Men, ærligt talt, så er der lige så meget inspiration at hente i en gåtur gennem skoven eller langs stranden.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Hvornår lavede du sidst noget, hvor du ikke på forhånd havde nogen ide om, hvad effekten eller modtagelsen ville være? God markedsføring handler om at turde gå nye veje.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Hvis mit team og jeg har været involveret i 3-4 ting, som aldrig nogensinde har været lavet før, så vil jeg være en glad mand ved udgangen af næste år.