Erfaring

Foruden en periode hos Dagrofa har Lars’ primære karriereforløb fundet sted hos Toms Gruppen, senest som NPD & CSR Director. I 2016 fik Lars stillingen Marketing Director hos Orkla Confectionery & Snacks Danmark.

Motivation

Med en 24-årig karriere hos Toms Gruppen besidder Lars et højt marketingfagligt FMCG niveau og en omfattende viden inden for produktudvikling. En marketerprofil og sammensætning, der gør Lars til en del af dette års The M List. Lars har formået at modernisere Toms’ digitale tilstedeværelse og skabe en sammenhængende brugeroplevelse på tværs af platforme og brands, og har samtidig et godt ry i branchen som en stærk produktinnovator med øje for tidens tendenser og adfærd. Foruden sit faglige kompetenceniveau har Lars udviklet en skarp lederprofil efter at have siddet som ansvarlig for teams inden for både kategoriledelse, marketing samt innovation og produktudvikling. Lars har desuden bidraget ved at tilføje en social ansvarlighed til Toms-brandet, gennem f.eks”Nellie Dellie”-serien.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

I 2016 supplerede KiMs sin chips portefølje med chokolade. Det blev taget godt imod i markedet og har lagt et fundament for yderligere vækst i fremtiden.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

At det stadig er svært at få danskerne til at vælge lidt sundere snacksvarianter.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

At få vækst i to kategorier på samme tid med en samlet kampagne i et fragmenteret mediebillede.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Ved at observere de mennesker jeg omgås, og ved at lytte til deres måde at argumentere og beslutte på.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Der er til tider meget fokus på teknik. Det gælder stadig om at skabe glæde (og værdi) via gode produkter og ydelser.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Udover at indfri de kommercielle nøgletal, så er det at udbygge KiMs position som et love brand. 2017 er året, hvor vi kan glæde os over 20 år med konsistens i Danmarks længst kørende føjleton.