Erfaring

Lasse har siden sit indtog på arbejdsmarkedet i 2001 varetaget direktørstillinger hos nogle af Danmarks mest fremtrædende bureauer som f.eks Creuna, hvor han var direktør i Aarhus fra 2010 til 2013. Derefter er han kommet til Designit, hvor han har udviklet karrieren lige siden. Lasse er i dag Global Chief Strategy Officer.

Motivation

Lasse Jensby Dahl har over de seneste fire år været manden, der har sat kursen og ledt Designit mod nye internationale højder. Han har været med til at skubbe et internt fokus fra at være et klassisk kreativt orienteret designbureau til et strategisk designbureau med en global tilgang og endnu mere spændende perspektiver. Derved er digital forretningstransformation kommet i højsædet hos Designit, og det har skabt værdi for kunderne. Værdi som ikke kan andet end høste anerkendelse i branchen. Derfor er det igen i år Lasses stærke faglige kompetencer og hans klarsyn som leder, der har fået ham på The M List.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

At være med til at sælge Designit til en 150.000 people virksomhed og dermed sikre ikke bare Designits internationale vækst, men også påvirke en af verdens største IT virksomheders fremtidige platform og kultur.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

At flere af de største nordiske virksomheder stadig er for langsomme til at reagere på, at deres virksomhed og den industri de er en del af, er i gang med at blive disrupted.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

At balancere mellem lokalt dansk, regionalt nordisk og international/global.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

I sammenspillet mellem kunders efterspørgsel, Designits 450 utroligt dygtige og inspirerende mennesker og den magi (syntese) der opstår i projekterne. Og så alt den information og inspiration der til stadighed bliver mere og mere tilgængelig.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

At vi skal åbne os mere. Det er stadig for attraktivt at hylde os selv, bytte de samme gode folk og ophøje kreativitet som det eneste rigtige. Vi må også hylde det nye, diversiteten, det internationale, de unge, kundens team. Re-imagine i stedet for blot re-think.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Gøre en forskel. Hver dag. For teamet, For kunden. For kundens kunde. Mindre proces. Mere udgivelse.