Erfaring

Louise startede sin karriere med et internship hos McKinsey & Company inden, hun begyndte at arbejde som konsulent hos Deloitte i 2001. Efter et par år skiftede hun til A.T. Kearney som Senior Business Analyst, inden hun kom til DONG i 2004 som Senior Manager, Head of Portfolio, Planning and Strategy. Siden har Louise arbejdet sig op gennem DONG Energy koncernen, hvor hun i dag sidder som privatkundedirektør.

Motivation

Louise er det, man vil kalde en holistisk marketer, der har gjort flot karriere i Dong regi, og som på alle områder gør sig bemærket som et lederforbillede. Til trods for, at hun står i spidsen for 300 ansatte, søger hun at skabe en tæt og fortrolig dialog samtidig med, at hun gennem interne kommunikationstiltag arbejder på at få medarbejderne til at kunne identificere sig med organisationen. Men også kunderne er i højsædet for Louise, der f.eks. mener, at alle bør hjælpe til med at besvare kundehenvendelser, så ventetiden bliver så kort som mulig. Hun står desuden bag en række innovative tiltag i krydsfeltet mellem marketing og produkt/services. Louise er et eksempel på en opdateret marketer med særdeldes gode leder- og kommunikationsevner, der også gør hende fortjent til at være en del af dette års M List.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Vi har opnået den højeste kundetilfredshed og loyalitet.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

At vi ikke har fået kommunikeret vores nye forretningsmodel til kunderne, og dermed høster vi ikke en positiv effekt af vores investeringer.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

At kommunikere vores forretningsmodel.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

I dialogen med virksomhedsledere fra andre brancher og relevante rådgivere.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Danmark består af meget mere end København – og langt de færreste danskere minder om os.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

En af de højeste kundetilfredsheder i markedet og en stærk positionering af vores forretningsmodel.