Erfaring

Mads startede sin karriere hos Elbodan som Marketing Manager i 2006. Siden har han været hos DSB som Business- & Brand Manager, Fullrate som Head of Product Management og TDC som Head of Marketing. Fra 2014 har han siddet som Head of MarCom & CS hos eBay.

Motivation

Mads Arentoft er en stærk CMO med en god digitalt opdateret faglighed og forståelse for marketinginitivater i brydningsfeltet mellem produkt og marketing. Mads er desuden en god leder med en naturlig forståelse for at skræddersy sit lederskab til den enkelte medarbejder og flair for at skabe forståelse for den enkeltes kompetenceprofil og løfte den samlede indsats i sine teams. Det har ført til et omdømme som en motiverende leder, som formår at få kollegaer til at performe over forventet. Mads har desuden en veludviklet sans for at spotte nye digitale marketingmuligheder, eksempelvis i form af eBays eller Bilbasens nyeste digitale og succesfulde tiltag. Mads’ lederegenskaber og hans flotte marketingindsatser sikrer ham derfor en plads på dette års The M List.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

I det seneste år har jeg arbejdet intens med at sætte det rette team, og jeg er stolt af at kunne sige, at det team nu er på plads med de skarpeste profiler. Herudover lancerede vi i maj DBA Guide som en platform, der skal sikre en integreret og inspirerende brugeroplevelse. Centraliseringen af indhold betyder, at vi kan optimere vores øvrige marketingprocesser i en grad jeg ikke tidligere har set.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

Der er selvfølgelig altid mange udfordringer i det professionelle arbejde, men direkte skuffelser mener jeg ikke jeg er løbet ind i.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

I et marked med øget pres fra både store internationale spillere men også smallere danske startups, er min vigtigste opgave at sikre, at vi fortsat fokuserer på udadtil at udvikle en integreret og inspirerende brugeroplevelse der ligger tæt op af vores kerneprodukt, mens vi indadtil fortsætter vores arbejde omkring automatisering af processer og optimering af vores indkøb.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Jeg forsøger, at sammensætte de netværk jeg deltager i, så de dækker de mange faglige retninger, men tiden ofte er en presset faktor. eBay som koncern er god til at skemasætte den faglige interne udvikling for at sikre opbygningen af interne netværk og dermed vidensdeling. Herudover vægter jeg også mødet med de konkrete brugere meget højt.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Stop nu med at skelne mellem offline og online, hvis ikke du i dag arbejder med digital som en fuldstændig integreret del af dit arbejde, så er du i sandheden udfordret. Det åbner for en meget stor og uoverskuelig verden, så forbered dig godt og prioriter dine indsatsområder nøje.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Arbejdet omkring at sikre en integreret og inspirerende brugeroplevelse gennem bl.a. DBA Guide skal udvikles yderligere. Det betyder fokus på produktion af indhold af høj kvalitet og videreudvikling af de kanaler, der kan sikre høj relevans hos brugerne. Det betyder også, at vi skal blive bedre til at arbejde med data end vi allerede er, men det rette team er på plads til at løfte opgaven