Erfaring

Mads startede sin karriere hos IBM Danmark i en Direct Marketing afdeling i 1996. Senere fik Mads stillinger som Senior Business Manager og Country Manager hos The Coca-Cola Company og Marketing Director hos Carlsberg Group. Siden 2014 har Mads været hos McDonald’s som kommerciel direktør med ansvar for salg og marketing

Motivation

Mads Friis startede i 2014 som salgs- og marketingdirektør hos McDonald’s Danmark, hvor han indtog en nøgleposition i definitionen og udviklingen af McDonald’s Danmarks fremtidige markedsposition herhjemme. Og dette med meget stor succes. McDonald’s har aldrig klaret sig bedre i Danmark, og med Mads i spidsen har man en marketer med et skarpt kommercielt øje, et strategisk talent for god branding og gode kreative kommunikative evner. Derudover har Mads en klar ledelsesfilosofi om, at han altid sætter det bedste eksempel for sine medarbejdere, hvilket både skaber involvering, men også sætter barren højt for hans teams. Mads har igen i år bevist, at han er en stærk marketer og er naturligvis også en del af dette års The M List.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Motivationen i mit team og mine samarbejdspartnere, og dermed de afledte effekter som er god kommunikation der sikrer en bedre relation til danskerne.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

At det stadig ikke er lykkedes MIG at få nedbrudt alle interne siloer.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

At skabe tillid til danskerne.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Blandt dygtige kollegaer, interne som eksterne.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Kom ud og spis, leg og sov sammen med jeres kunder. I kender dem slet ikke så godt som I tror!

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Det mest energiske kommercielle team i DK. Intet mindre!