Erfaring

I 2010 begyndte Morten sin karriere med en stilling som Digital Strategist i Wibroe, Duckert & Partners og digital strateg hos SocialPeople. I 2013 rykkede han til annoncørsiden til stillingen Head of Digital Branding for TV 2 Danmark. Morten vendte i 2016 tilbage til bureausiden med en stilling som Head of Social & Brand Activation hos & Co.

Motivation

Morten Saxnæs kvalificerer sig som en af Danmarks førende eksperter inden for digital kommunikation og strategi, hvilket sikrer ham en plads på årets The M List. Med sine stærke faglige kompetencer har Morten været med til at løfte den digitale markedsføring af samtlige TV 2’s kanaler samt rådgive nogle af Danmarks største virksomheder i digital strategi og tilstedeværelse. Kvaliteter som & Co. også har set og på nuværende tidspunkt nyder godt af. Herudover deler Morten ud af sin viden om branchen gennem sine bestyrelses- og jurymedlemsposter ved diverse digitaltmindede events.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Klart at have fået muligheden for, at arbejde sammen med nogle af Danmarks dygtigste og mest inspirerende kreative mennesker på & Co. Deres kreativitet, har givet mig mulighed for at bringe min faglighed i spil på et nyt niveau.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

At skulle sige farvel til mit team ude hos TV 2. Jeg havde samlet et ungt digitalt stjernehold af de skarpeste og skønneste mennesker ude på Teglholmen. Dem savner jeg stadigvæk, og følger dem tæt.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

Den største er, at blive endnu skarpere på effekten og samspillet mellem marketingautomatisering og storytelling, og kunne rådgive mine kunder i, hvilken balance der er rigtig. Bureauer og annoncører er generelt for dårligt rustet til at udnytte potentialet i nye marketingteknologier. Her bliver det min og mine digitale kollegaers udfordring, at flytte fokus i den retning, uden at miste fokus på kreativiteten.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

I dartklubben, hvor jeg er den eneste, der arbejder med marketing. De andre er ekstremt kreative, modige, og så er de forbrugere.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

I stedet for at lave mere ligegyldigt indhold, børe vi gøre os umage, og markedsføre det indhold der støtter op omkring marketingmæssige målsætninger, og samtidig giver brugerne noget relevant tilbage. Man forstår godt, hvorfor folk er trætte af reklamer, sætter “nej tak” på postkassen og installerer AdBlockers. Indholdet er sjældent godt nok til, at vi selv gider se, eller dele det.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Blive den vildeste far, mestre bleskift, og fortsat nyde mit arbejde med søvnunderskud.