Erfaring

Muggie blev i 1995 Art Director hos Medialog. Siden har han været Senior Art Director hos hhv. Grey Advertising og D’Arcy. I 2001 blev han Senior Designer hos Scandinavian Design Group, hvorefter han blev Creative Director i eget Design Studio og hos Scandinavian Design Group. I dag er han Creative Director hos Bold Copenhagen.

Motivation

Muggie Ramadani er en kreativ ildsjæl og designprofil på et meget højt niveau. Muggie formår at indtage en visionær og innovativ tilgang til design og kreativitet, og det har givet ham en sikker plads på The M List 2017. Han er kendt for sit arbejde i internationale kredse, og har været med til at etablere designbureauet Bold Copenhagen, der på kun et år er vokset til 15 medarbejdere. Muggie og Bold Copenhagen er bestemt en konstellation, man skal holde øje med i fremtiden grundet Muggies dedikation til designfaget, hans flair for at spotte nye tendenser og hans evne til at omsætte dette til prisvindende og differentierede designløsninger, der gør en forskel for hans kunder.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Vi har formået at skabe en sund og progressiv vækst både økonomisk og i teamet. I Danmark er vi nu 16 dygtige og dedikerede personer. Vi har også åbnet en afdeling af Bold i Oslo som klarer sig rigtigt godt, og dermed er vores ambition om at blive et skandinavisk bureau opnået. Vi er nu udover at være repræsenteret i København også i Stockholm og Oslo. Arbejdsmæssigt har vi også formået at vinde/lande nogle store og spændende projekter, hvor vi har formået at skabe nogle gode løsninger og resultater for kunderne.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

At nogle af de projekter der lå i vores pipeline desværre ikke blev til noget eller er udskudt til det nye år.
HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?
At stadigvæk kunne levere et nyskabende og innovativt produkt på et meget højt niveau, der samtidigt udfordrer og inspirerer vores kunder. At skabe en sund vækst i Bold Copenhagen og at lande de rigtige opgaver og talenter.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Arbejde med fagligt dygtige kollegaer og kunder kan inspirere mig. At komme ud af kontoret og ud i den virkelige verden og møde spændende mennesker. At netværke og udveksle ideer og erfaringer med andre dygtige designere på andre bureauer, men også designere fra andre lande.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Fortsat at kæmpe for de gode ideer og løsninger samt at blive ved med at udfordre dig selv. Vigtigst af alt, kæmp for det du tror på og gå ikke på kompromis med løsningerne. Undgå at lave løsninger der er kreative for kreativitetens skyld og med det formål udelukkende at vinde priser. Vi er her for at hjælpe og skabe resultater for vores kunder, hvis vi udover det, samtidigt også kan lave løsninger, der formår at vinde priser, har vi virkeligt gjort vores job ekstraordinært godt.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

At skabe gode og innovative løsninger som der bliver lagt mærke til, og som kan flytte vores kunder. At skabe en god og markant vækst samt at kunne tiltrække nye og spændende talenter der kan være med til at forme Bold Copenhagen.