Erfaring

Pelle har arbejdet med digital kommunikation gennem de sidste 16 år. Efter næsten 10 år hos In2media i stillinger som Art Director, Senior Art Director og Executive Creative Director tog Pelle til New York for at arbejde som Creative Director hos B-Reel. I 2011 stiftede Pelle det kreative digitale bureau Spring/Summer, hvor han i dag er kreativ direktør.

Motivation

Pelle Martin betragtes som en af de skarpeste kreative direktører inden for kommunikationsfaget i Danmark. Pelle har gennem de sidste fem år arbejdet målrettet med opbygningen og udviklingen af det kreative bureau Spring/ Summer, hvilket de i dag høster frugten af med utallige anerkendte priser. Spring/Summer er specielt blevet rost for deres innovative digitale perspektiv. Pelle optrådte som formand for jurygruppen Craft i forbindelse med DIA16, og sidder desuden som bestyrelsesmedlem i Creative Circle. Baseret på Pelles høje kreative faglige niveau og visionære tilgang til digitale kommunikationsløsninger, er han en selvfølgelighed på dette års The M List.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

At skabe en virksomhed, der består af nogle fantastiske mennesker, og som nogle af verdens førende brands vil lægge ansvaret for nogle af deres vigtigeste branding og marketing initiativer hos. I år arbejder vi med kunder som American Express globalt, Tuborg og Carlsberg Globalt, B&O Play Globalt samt en masse fantastiske mindre kunder.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

Generelt er det svært at være skuffet, når man er endt med at arbejde med sin passion og har relativt stor succes med det, men der er mange små ting, der kan være skuffende ved at have egen virksomhed. Jeg kan blive skuffet over, at stolte danske virksomheder ikke betaler deres regninger til tiden. Det oplever man ikke med internationale kunder.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

Til næste år bliver vores fokus endnu mere på “marketing as a service”. Vi er gearet til at lave ting, der giver mening på længere sigt med et stærkt brand som afsender. Det er noget, vi allerede laver meget af, og det er der marketing er på vej hen, og der marketing giver en dybere mening.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Jeg er utrolig heldig at kunne omgive mig med gode mennesker – vi inspirerer og udfordrer hinanden hele tiden. Vi bruger meget lang tid på at finde de helt rigtige folk til at arbejde i Spring/Summer, og sammen kan vi lave ret vilde ting.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Jeg er af den opfattelse, at vi på nogle måder er et af de førende lande i verden – svenskerne slår os ikke digitalt, og vi har nu nogle digitale bureauer i Danmark, som hele verden ser op til. Der mangler måske mod hos kunderne til at lave de ting, der vil vinde de store internationale priser, og jeg tror, at det mere er ude i marketingafdelingerne, vi halter bagefter, end det er på bureausiden.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Spring/Summer vokser og fokus er på at gøre det på en god måde. Vi vil sørge for, at det forbliver et passion project, og at vi kan have det sjovt på hele rejsen. Det vil være en succes for mig.