Erfaring

Siden 1994 har Pernille både været Director hos OMD, kontaktdirektør hos Halbye, Kaag & JWT og haft 10 år som administrerende direktør hos We Love People. I januar 2016 startede hun sammen med Peter Stenbæk Cosmic People, hvor Pernille sidder som administrerende direktør.

Motivation

Pernille Simmelkjær er sammen med Peter Steenbæk, direktør for det nytænkende kreative bureau Cosmic People. Deres nye tilgang til kampagner er med til at vise en ny innovativ og værdiskabende måde at være kreativt bureau på anno 2017. Gennem crowdsourcing og kollektiv intelligens fra 300.000 op til 1.000.000 globale kreative kreatører, henter bureauet ideer og koncepter til deres kunder. Pernilles og hendes nystartede bureauer med det store crowd er kommet rigtig godt fra start, og har på blot et år fået flere af landets største annoncører ombord på kundelisten. Det er derfor Pernilles faglige og innovative tilgang til reklamebranchen samt bureaudrift og begyndende resultater, der i år placerer hende på The M List.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

At have skabt en ny forretningsmodel for kreativitet baseret på kollektiv intelligens og crowdsourcing.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

At døgnet stadig ikke har mere end 24 timer.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

At skabe konkurrencekraft til annoncørerne via crowdsourcing af kreativitet

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

I menneskerne omkring mig og i menneskerne ude i verden. Især tak til vores kunder og Disney Institute, Future of Storytelling, CBS Collective Intelligence Unit, Danish Crowdsourcing, Harvard Business School og MIT for stor inspiration og gode spørgsmål.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

En ting jeg selv har lært i år, som jeg gerne vil dele er at “Diversity makes you brighter”.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

At vores kunder får større konkurrencekraft med crowdsourcing.