Erfaring

Peter startede sin karriere i mediebranchen som International Media Director for The Media Partnership. Senere skiftede han til en stilling som Strategic Planner hos Wibroe Duckert & Partners. I 2000 fik han jobbet som Managing Director hos Mediawise, og i 2006 skiftede han til den stilling, han har i dag som administrerende direktør Danmark & Nordics hos Omnicom Media Group

Motivation

Peter Gottfredsen er en af de mest erfarne mediefolk i Danmark. Han har nærmest været leder i branchen siden hans karriere begyndte hos The Media Partnership i 1995, og han har om nogen været med til at forme udviklingen af det moderne mediabureau og tilgangen til markedet. Peter sidder ved roret hos Omnicom og er en leder, der tør at se fremad og er blandt de marketers, der forstår, hvor vigtigt det er, at opruste den interne kompetenceopbygning i forhold til anvendelse af ny teknologi. Det er derfor ikke til at komme uden om, at Peter er blandt sværvægterne inden for mediebureauverdenen og en skarp og dygtig marketingprofil, der med sit drive og sine lederevner kvalificerer sig til årets The M List.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Omnicom Media Group har haft sit bedste år nogensinde. Både i forhold til at tiltrække nye spændende opgaver og i forhold til at etablere nye kompetencer, der tilfører enorm værdi til vores kunder. Vi har med succes etableret helt nye faglige miljøer, som har styrket vores kompetencer og evne til at levere værdi til vores kunder helt fundamentalt.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

De danske mediers evne til at samarbejde med hinanden og tilpasse sig en ny virkelighed, hvor evnen til at indsamle og aktivere data og sikre, at det nuværende cashflow omsættes til fremtidens forretningsgrundlag, har ikke været overbevisende.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

At gå fra en model hvor al innovation drives på lokalt niveau, til en model hvor vi skal udnytte den konkurrencekraft, der ligger i de samlede teknologiske udviklingsressourcer i et globalt netværk.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Blandt mine nærmeste kollegaer.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Tænk langsigtet og sæt farten op – vi skal ændre os meget hurtigere for at sikre, at vi fortsat kan tilføre relevant værdi for vores kunder.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Jeg skal aktivere det enorme potentiale, der ligger i al den teknologiske konkurrencekraft, som findes i mit internationale netværk. Hvis jeg er god til at dele med mine internationale kollegaer og importere deres udviklingsarbejde i min organisation, kan vi accelerere vores udvikling helt enormt. Det tager kun få minutter at dele flere tusinde siders kode.