Erfaring

Siden 2003 har Sissel været i L’Oréal først som Scandinavian Marketing & Education Manager for Redken og dernæst General Manager. I 2009 skiftede hun til Lancôme som Marketing Manager. Siden 2010 har hun været Scandinavian Marketing Director for Biotherm, Helena Rubinstein, Clarisonic & Urban Decay.

Motivation

Sissel Nerby Lassen arbejder i dag med nogle af verdens største kosmetikbrands, for hvem hun har skabt imponerende resultater på tværs af de skandi- naviske lande. Sissels resultater kommer gennem et karriremæssigt fokus på retail og luxury-området, som har givet hende den høje faglighed og forståelse for, hvad skandinaviske forbrugere efterspørger, og hvordan man marketingmæssigt rammer dem bedst muligt. Hendes kompetencesæt suppleres af hendes gode kommunikationsevner, hvor hun på tværs af landegrænser får sine medarbejdere pegede i samme retning. Sissel har fortjent en plads på dette års The M List på baggrund af sine synlige resultater og høje faglige og retailorienterede kompetenceprofil.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Etableringen af et nyt brand som har taget markedet med storm både kommercielt og kommunikativt. På et af mine “klassiske” brands, har et Key Bet i 2016 været at få realiseret vores ambitioner om at inkludere de sociale medier strategisk, for et stærkere og mere forbrugerorienteret marketingmix. Flere af kampagnerne er blevet fremhævet som “best practice” internationalt, noget jeg er rigtig stolt af.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

Der er ikke noget, jeg er decideret misfornøjet med. Jeg forsøger altid at se efter nye muligheder og se fremad. Markedet er dynamisk, og vi gør det bedre end markedet, så jeg kan jo kun være glad.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

Som et resultat af den digitale revolution, vil det kræve, at vores organisationer bliver mere omstillingsparate for at møde denne udvikling. Test, lær og hurtige beslutninger tror jeg vil blive vigtigere, end altid at stræbe efter perfektion. Fokus for mig er at tilpasse min organisation til denne fremtid, samt at videreudvikle vores digitale kompetencer. Kreative eksekveringer, eventing og relationship marketing er tre hovedområder vi vil fokusere mere på i vores 2017 mix.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Jeg er så heldig at arbejde med nogle af de dygtigste marketingpersoner i Europa. Derfor henter jeg tit inspiration, og deler “best practice” igennem dette netværk. I Skandinavien følger jeg med i, hvad vores konkurrenter går og laver, derudover holder jeg mig orienteret og inspireret gennem at læse faglitteratur og tidsskrifter.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

faglitteratur og tidsskrifter. Den digitale revolution er over os, så de gamle principper fungerer ikke længere. Tværfaglige samarbejder, hurtigere processer og kortere beslutningsprocesser tror jeg bliver fremtidens mantra. Dyrk kreativiteten og nysgerrigheden. Så kom op på hesten, hvis du vil være med til at sætte dit fingeraftryk på fremtidens marketingprincipper.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Jeg har helt klare mål for mine brands for 2017, som vi vil arbejde hårdt for at opnå.