Erfaring

I 2001 begyndte Steffen sin karriere som Key Account Manager i Dansk Internet Selskab, som i dag er DIS/PLAY. Fra 2004-2008 sad Steffen som hhv. Sales Executive i IBM, Key Account Manager hos Schultz IT og kontaktchef i Dansk Internet Selskab, hvorefter han i 2008 vendte tilbage til DIS/PLAY, hvor Steffen i dag sidder som Partner og CEO.

Motivation

Hvis man skal bruge et ord til at beskrive Steffen Blauenfeldt Otkjær er det alsidig. Steffens kompetencer spænder bredt, og han er en kreativ, kommerciel og digital stærk leder, som forener alt dette i sin stilling som CEO i DIS/PLAY. Bureauet har gennem det sidste år haft en aldeles positiv udvikling i både top- og bundlinje, hvilket bl.a. kan krediteres Steffens fremragende sans for strategi og lederskab. Steffen er en særdeles udadvendt og empatisk leder. Han har hjertet med sig og er altid god for et godt råd og en meningsfuld sparring for både kollegaer og konkurrenter. Steffen er grundet sine resultater, et fagligt højt niveau inden for sit felt, samt lederegenskaber en selvfølgelighed på The M List.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Realiseringen af en europæisk omnichannel-løsning for en førende dansk skoproducent på seks måneder. Jeg er vildt stolt af mit kreative og tekniske team, som i samarbejde med kunden har skabt fundamentet for en varig succes.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

At mine robotter stadigvæk ikke kan gøre rent. MEN. Jeg har dygtige folk på sagen!

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

At få skabt en bred forståelse i markedet for behovet for at have en plan, der inkluderer både optimering og innovation. Din forretning har brug for begge dele.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Alle steder. Alle medier. Alle mennesker.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Tænk dig om. Der findes ikke en “silver bullet”, og der findes ikke nemme løsninger. Find en partner du kan stole på og kom i gang. Skab den første succes. Den første fejl. Og fortsæt fremad.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Hahaha… fred i verden, balance i vores forbrug af jordens ressourcer og en fornuftig fordeling af disse. Nej sgu, jeg mener det! #kunnegodtbrugeenhånd