Erfaring

Efter at have afsluttet sin uddannelse blev Thomas Media Director i TMP i 1998. Fra 2003-2012 var Thomas Client og Managing Director hos OMD, hvorefter han i 2013 startede Blackwood Seven, hvor han i dag sidder som Managing Partner.

Motivation

Thomas Bertelsen er en af de mere strategisk innovative profiler fra mediebureauverden. Thomas har sammen med Henrik Busch skabt mediebureauet Blackwood Seven, som arbejder i krydsfeltet mellem media, teknologi og

marketingautomation. Bureauet ekspanderer og har opkøbt internationale bureauer for at muliggøre deres internationale ekspansionsplaner, fremtidig innovationsmuligheder og unikke positionering i markedet. Thomas er en innovativ og modig leder, der med sine tydelige resultater fortjener en plads på The M List.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Etablering af Blackwood Seven i USA og UK, samt at opnå den store anerkendelse at blive samarbejdspartner med SAP, hvor Blackwood Seven skal levere den kunstige intelligens til SAP XM.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

At være del af en branche, som på trods af alle muligheder for at transformere sig til atter at være værdiskabende for annoncørerne, gør det stik modsatte.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

At få Blackwood Seven skarpere positioneret i Danmark.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Hos de virksomheder/personer, som med afsæt i teknologi forsøger at ændre eksisterende branchers konkurrenceparametre og i startup- og venturemiljøet.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Teknologi for resultatets skyld – ikke for teknologiens skyld. Der bruges for meget tid på at bygge systemer, teknologier og kompetencer, som ikke er værdiskabende for annoncørerne, men som derimod anvendes til at skabe distance til annoncørerne og fremmedgøre disse. Ultimativt skaber dette en mangel på nærhed/forståelse mellem annoncør og bureau, som skader branchen på sigt.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Etablere Blackwood Seven som en markant aktør i UK, fortsætte væksten i vores andre markeder og udbygge vores platforms produkter.