Erfaring

De seneste 10 år har Torben været en del af Google gruppen, hvor han siden 2013 har haft titlen Agency Director for Google Nordics. Inden sin tid i Google har han været selvstændig konsulent, forretningsudviklingsdirektør i Emailvision, Managing Partner i Goldfarb Consultants og European Area Manager for Peugeot.

Motivation

Torben Skjødt har i mere end tre år haft titlen som Agency Director for Google Nordics. En position i en fremadstormende medievirksomhed, som understreger, at han er en af Danmarks stærkeste og mest interessante medieprofiler. Torben er en profil, der fagligt forstår, hvordan man kommer i kontakt med fremtidens digitale forbrugere, men som i lige så høj grad er kendetegnet ved en exceptionel god forståelse for forretningsudvikling. Herudover er Torben en visionær og stærk leder, som derfor igen i år fortjener en plads på The M List

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

I 2016 fik vi efter lang tids søgning ansat en ny Country Manager i Finland, og jeg har kunnet fokusere på nye udfordringer i Nordeuropa, som jeg for nylig har fået ansvaret for. Vores partnerskaber med medie- og reklamebureauer udvikler sig særdeles positivt, og det er et godt fundament for fremtiden.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

Generelt synes jeg, at vi er for uambitiøse i Danmark, når det kommer til at skabe rammerne i form af uddannelse og viden for den næste generation.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

Hjælpe annoncører og bureauer med at få det meste ud af en verden drevet af mobil, video og programmatic.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Hos mine yngste kollegaer, vores partnere og de ledende tech-guru’er.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Digital er større end Danmark og en fantastisk mulighed for aktører i et lille land at få stor international betydning og tilstedeværelse.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Jeg skal lykkes med at skabe et succesfuldt, fokuseret samarbejde på tværs af vores seks “nordeuropæiske” lande (Nordics + BeneLux).