Erfaring

Efter at have afsluttet sin uddannelse begyndte Ulrik sin karriere i 1996 som Media Planner i IUM. I de følgende år sad Ulrik som Media og Managing Director i Universal McCann Austria, og i 2003 sikftede Ulrik til MediAid. Ulrik har siden 2006 været hos MediaCom som CEO og fra 2015 som Nordic CEO. Siden januar 2017 har Ulrik fungeret som CEO hos e-Boks.

Motivation

Ulrik Falkner Thagesen er i mediebureaubranchen en af de mest erfarne og anerkendte marketers. Ulriks evige nysgerrighed og faglighed inden for digital transformation har åbnet mange muligheder for Mediacom, men også for ham selv. I januar 2017 er Ulrik tiltrådt stillingen som CEO for e-Boks, hvor han skal lede og inspirere organisationen til at eksekvere på og nå en ny ambitiøs vækststrategi. Ulrik har gennem sin karriere haft en helt særlig tilgang til ledelse, som stammer fra et positivt menneskesyn og effektiv kommunikation,hvilket gør ham til en leder i særklasse. Ulriks evigt inspirerende og nysgerrige tilgang til sit fag samt hans imponerende resultater gør, at han er en selvfølgelighed på dette års The M List.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Der er personlige succeser, som ikke er relevante her, men det glæder mig ofte, at jeg har ansat og er omgivet af dygtige mennesker, som tager ansvar og kæmper bravt, uanset om det er i opgang eller modgang.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

At man på trods af rigtig mange års hårdt og utroligt godt arbejde kan miste en kunderelation overnight. En ting som naturligvis er normal i business, men som jeg aldrig helt kommer til at forlige mig helt med.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

Den 2. januar tiltræder jeg som CEO for e-Boks og står dermed med helt nye udfordringer, som jeg glæder mig til. Hvad der specifikt er den største marketingmæssige udfordring afhænger i høj grad af land og implementeringen af de nye produkter og muligheder vi kommer med i 2017.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Artikler, blogs, LinkedIn og faglitteratur

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Mange virksomheder og hele vores branche er under den største transformation nogensinde. Hvis man ikke er opmærksom på dette og samtidig forstår at indrette sin viden og marketingforståelse til at være mere digital og forretningsorienteret, så har man ingen berettigelse i denne branche om få år.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Det holder jeg for mig selv 🙂