Erfaring

I 1998 begyndte Ulriks karriere som marketingkoordinator hos Europæiske Rejseforsikring. Herefter fik han job hos OMD, hvor han i årene 2001-2008 gik fra Account Manager til International Client Director. Herefter var han to år hos Cox Copenhagen og næsten seks år hos Data Intelligence, hvorefter han i efteråret 2016 fik stillingen som Managing Director i mediebureauet Orchestra.

Motivation

Ulrik Grevenkop-Castenskiold har i 2016 udskiftet Managing Director positionen hos Data Intelligence med samme stilling i mediebureauet Orchestra. Orchestra er som nytænkende mediebureau kommet godt fra start, og har over året fået flere nye interessante kunder på kundelisten samt modtaget anerkendelser for arbejdet. Med Ulrik ombord får man en datadreven mediemarketer, der er kendt for sine kompetencer og evner til at give et komplet indblik og rådgivning inden for alle detaljer omkring medieindkøb- og valg. Med et højt fagligt niveau inden for mediedisciplinerne og som en fremadstormende bureaulederprofil, er Ulrik blandt årets The M List profiler.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Skiftede i september 2016 til Orchestra. Udover at efterlade min daværende stilling hos Data Intelligence i en sund og bæredygtig vækst, er det sådan set at blive udvalgt til at lede Orchestra videre med samme mål om vækst og skabe forandring i markedet for mediebureauer.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

Kan ikke erindre nogen egentlige skuffelser i 2016.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

At etablere det rette fundament i markedet for, at vi som bureau kan skabe vækst samt sikre en kontinuerlig udvikling af vores kompetencer, som kan sikre vores kunder den rette rådgivning til at indfri deres forretningsmæssige mål.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Generelt ret bredt, men primært blandt kolleger og samarbejdspartnere samt firmaer som Gartner og Forbes.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Mange taler om manglende transparens i medieindkøbene (forståeligt), men ret få stiller de nødvendige kritiske spørgsmål. Alle annoncører skal tage ejerskab og søge indsigt og øget kontrol, hvad angår betalingsstrømme, dataejerskab, invalide eksponeringer m.m.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Vækst for vores bureau samt forbedret forretningsmæssige resultater for alle vores kunder uden undtagelser.