Erfaring

Ulrik begyndte sin karriere med syv år i SAS, hvor han startede som Business Development Manager og sluttede af som Manager for SAS Outlet. Herefter blev han kommerciel direktør i fitness.dk og efterfølgende Center Manager for Bruuns Galleri og Randers Storcenter. I 2011 kom han til Dentsu Aegis Network hvor han idag sidder som CCO for Dentsu Aegis i Danmark og MD for Dentsu Aegis i Aarhus.

Motivation

Ud over at være Managing Director for Dentsu Aegis Network i Århus er Ulrik Petersen i 2016 rykket op i Dentsu Aegis Network regi og er blevet CCO for den danske del af organisationen. En stilling som har betydet, at Ulrik har spillet en nøglerolle i opkøbet af Magnetix. Ulrik har demonstreret stærke lederegenskaber og yderst veludviklede kompetencer inden for forretningsudvikling samt et, i mediemæssig forstand visionært udsyn med forståelse for de rette tendenser blandt kunder og i markedet. Som en af Danmarks stærkeste og mest højtprofilerede mediebureauprofiler, er Ulrik naturligvis også en del af The M List 2017.

HVAD ER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2016?

Det første vedrører vores strategiske retning og de services vi tilbyder kunderne. Her tænker jeg specifikt på en af de største bureaufusioner i nyere tid, nemlig fusionen af Magnetix og Isobar. Herudover, at vi som bureaugruppe har formået at skabe en af de højeste medarbejdertilfredshedsmålinger i Europa. Begge dele vil skabe endnu bedre services og løsninger til vores kunder.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SKUFFELSE I 2016?

Det som har kendetegnet dette år, har været succesoplevelser og fremgang. Det er altid skuffende, når vi ikke evner at vinde pitches.

HVAD ER DIN STØRSTE MARKETINGMÆSSIGE UDFORDRING I 2017?

Den største opgave er at sikre, at vores kunder er bedst muligt klædt på til at vinde, i det som kunne kaldes “den digitale økonomi”. Det kan kun gøres ved at have indgående forståelse af forbrugernes købsrejse, mediernes økosystem og ved at udnytte de teknologiske muligheder. Det skal vi som bureaugruppe kunne mestre, formidle og eksekvere.

HVOR FINDER DU DIN FAGLIGE INSPIRATION?

Der er rigtig meget inspiration at hente i vores globale netværk. Herudover finder jeg inspiration i andre brancher end vores egen. Det giver ofte nye interessante perspektiver og vinkler på problemstillinger og muligheder.

HVIS DU SKULLE GIVE BRANCHEN EN FAGLIG OPSANG HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE?

Efter min mening bør vi stile højere end vi gør. Vi bør i langt højere grad evne at tale forretning og vækst med vores kunder, i stedet for at tale om midlerne til det, nemlig medier og kommunikation. Et godt sted at starte er ved en selv – så det er på agendaen i 2017.

HVIS 2017 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Den største succes for mig vil være at fastholde og måske endda udbygge den medarbejdertilfredshed, vi har opnået. Herudover skal vi evne at være agendasættende, når det gælder den digitale økonomi.