Erfaring

I 2012 arbejdede Adrian som Teachers Assistant hos IT University of Copenhagen, hvorefter han blev konsulent hos nugg.ad. I 2013 kom han til TV3 som Webmanager og siden 2014 har han siddet som Country Manager hos Splay Networks i Danmark.

Motivation

I 2014 blev Adrian Langer Country Manager for YouTube-netværket Splay, og det er hans flotte arbejde her, der sikrer ham en plads på årets The M List. Adrian besidder et bredt kendskab til digitale medier og online tilstedeværelse, og han evner i den grad at sætte sine veludviklede marketingmæssige kompetencer i spil. Splay orkestrerede med Adrian i spidsen i 2017 bl.a. Magasin du Nords “Hang Out”-kampagne, der har markeret sig som én af årets mest sete reklamevideoer på YouTube herhjemme. Adrian skal både anerkendes for de konkrete resultater, han de seneste år har præsteret hos Splay og for sin rolle i etableringen af landets førende netværk for influenter Jeg er allermest stolt af, at vi er lykkedes med at skabe et team, der sparker så meget røv hver eneste dag, har visionen og indsigterne til fortsat at gå forrest inden for vores felt, og at skabe resultater sammen med vores kunder. Således er min største succes, at vi (Splay) er mere end klar til at kunne levere stort i 2018.på sociale medier. Adrian hører selvfølgelig til på årets The M List.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

Jeg er allermest stolt af, at vi er lykkedes med at skabe et team, der sparker så meget røv hver eneste dag, har visionen og indsigterne til fortsat at gå forrest inden for vores felt, og at skabe resultater sammen med vores kunder. Således er min største succes, at vi (Splay) er mere end klar til at kunne levere stort i 2018.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Største skuffelse er de manglende ambitioner for content marketing, der bygger på de “native” principper og regler, der er på de platforme, hvor brugerne findes. Alt ros til, at P3 – DR’s sketches leverer det bedste indhold på platformen, men jeg håber og tror på, at de danske annoncører tør sigte lige så højt i årene fremover.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

Vores største udfordring, og samtidig største mulighed, bliver at kunne påvise og måle på effekten af content og influencer marketing, da den øgede interesse og investering sætter kun større krav til dette. Vi er klar til at møde udfordringen head-on…

Hvor finder du din faglige inspiration?

Klart udlandet. Ikke nødvendigvis internationale brands og kommunikatører, men der er til gengæld så meget inspiration at hente blandt de internationale influencers og indholdsskabere, der selv opbygger nye trends og underholdning. Dernæst blandt dygtige ledere, hvor strategien og dynamikken i virksomheden kan drøftes og udvikles.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Den traditionelle tv-branches skift til det digitale har været en fornøjelse at følge på tæt hånd. I en medieverden, hvor Facebook og YouTube har så stor dominans (ift. danske medier) er det imponerende, at de fire store danske kanaler har taget så store digitale spring på kort tid og giver Netflix kamp til stregen.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Succes er, at jeg kan gå glad fra min arbejdsplads og have sørget for den fortsatte udvikling af virksomheden. Jeg vil sikre glade og kompetente kolleger, der skal samarbejde på tværs af branchen og skabe 2018’s bedste cases. Vi skal gå forrest og definere fremtidens content og influencer marketing.