Erfaring

Anja har arbejdet for virksomheder som OK Amba, Siemens og Onfone. Hun har siddet som Head of Marketing hos Telmore samt Marketing Director hos TDC. I 2016 skiftede hun telebranchen ud med medie/bureaubranchen, hvor hun har siddet som Director of International Business og Commercial Director hos VICE Media, hvor hun i dag er Vice President.

Motivation

Anja Agerbo Thomsen har mange års marketingerfaring fra en konkurrencepræget telebranche, hvilket har givet hende stor forståelse for forskellige kundegrupper og kommercielt tæft. Hun er en handlekraftig marketer og besidder en stærk entreprenørånd, hvilket har ført hende til tops i et af verdens førende medie- og contentbureauer, VICE, som hun har været med til at udvikle i hele Skandinavien. Anja har vist sine kompetencer for det forretningsmæssige gennem sit arbejde med at udstikke en stærk strategisk og differentieret retning med et ansvar for mere end 100 medarbejdere. Som VP i en af de mest anerkendte og innovative medievirksomheder herhjemme, kræves der stort personligt overblik og høj hastighed for at performe, hvilket er egenskaber Anja i høj grad besidder, hvorfor Anja er på The M List 2018.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

At VIRTUE nu er et af de største og mest succesfulde bureauer i Skandinavien. Dette skyldes i høj grad, at vi har fået opbygget en stærk organisation med evigt høje kreative ambitioner, samt at vi altid leverer contentløsninger, der løser komercielle udfordringer, har kulturel relevans og fungerer på tværs afplatforme.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Vi har endnu ikke udnyttet vores fulde potentiale. Vi er ikke kun et kreativt bureau, vi er også et produktionsselskab og et medie med 750.000 danske brugere hver måned. Det har i år betydet, at vi har misset nogle muligheder, simpelthen fordi vores udbud er så stort, at det har været svært at gabe over. Især samtidig med en hastig vækst.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

At alle i branchen herhjemme skal vide, at VICE ikke kun er verdens største ungdomsmedie, men at vi med VIRTUE også er et full-service kreativt bureau, der bygger på de indsigter og erfaringer vi har fra at være en publisher. Vi er nået meget langt i år, men jeg ser gerne, at vi bider os endnu bedre fast blandt danske og skandinaviske brands.

Hvor finder du din faglige inspiration?

I høj grad via vores internationale netværk. Vi har kontorer i 40 lande og producerer content til markeder i alle dele af verden og arbejder med nogle af de mest inflydelsesrige brands. Der er altid en relevant case at hente inspiration fra et andet sted i verden, så det benytter jeg mig meget af.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Kilroy, som ligesom os har tro på at unge gerne vil fordybe sig, når historien er spændende og relevant. Den fælles overbevisning er endt med et long-form video serieformat, og målgruppens engagement har talt for sig selv. Mange tror desværre stadig, at alt skal kommunikeres på 30 sekunder. Modigt af Kilroy ikke at følge strømmen.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Jeg skal fortsat være med til at drive og udvikle en organisation, hvor medarbejdere og ledere altid føler sig inspirerede, motiverede og udfordrede, og hvor energien er på et niveau, jeg aldrig har set nogen steder før. Jeg arbejder med nogle af branchens dygtigste og mest ambitiøse unge mennesker, og de fortjener solide og støttende rammer.