Erfaring

Bjarne havde efter studierne sin gang på nogle af Københavns førende bureauer, og i 2004 blev han hentet til Wibroe, Duckert & Partners som Account Director. I 2006 forfremmedes han til CEO og partner, og var samtidig med til at starte PeopleGroup op. Siden 2014 har Bjarne været administrerende direktør og partner i Boye & Spellerberg.

Motivation

Lægger man navn til et bureau, står man uden tvivl på mål for bureauets opog nedture. Når bureauet hedder Boye & Spellerberg, og man selv hedder Bjarne Orfelt Spellerberg, er der meget at være stolt af. Med Bjarne som CEO har det lille reklamehus vundet nogle af Danmarks største annoncører som kunder, en hel stribe priser og ikke mindst branchens respekt. Dette skyldes i høj grad Bjarnes drive og reklamefaglige kompetenceniveau, bygget på erfaringer fra nogle af landets bedste bureauer. Det skyldes også et mod til at tage chancer, en ambition om at være bedst og en evne til at tænke i helheder og dermed skabe velintegrerede og yderst vellykkede kampagner og koncepter. Bjarne er unægtelig én af de dygtigste bureaudirektører i Danmark, og takket være sine bedrifter i denne rolle, er han selvfølgelig igen at finde på årets The M List.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

At vi har holdt fast i vores forretningskoncept, og fortsat fokusere på det som vi er bedst til: kommunikationsstrategi, konceptudvikling, orkestrering… og ikke ladet os forblænde af muligheden for vækst inden for områder som ikke er vores kernekompetence, selvom tilbuddene har været der.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Et stort og top spændende projekt, som desværre blev afblæst på målstregen, og som havde mulighederne for at tage danskerne med storm.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

Evnen til at bibeholde medieoverblikket og hjælpe klienterne med at navigere.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Udover bøger, film, serier, udstillinger, konferencer mm., så har jeg det seneste år oplevet stor tilfredstillelse ved at tale med folk i brancher der på mange områder minder om vores, såsom konsulenthusene, advokaterne, revisorerne og arkitekterne. Vi kan lære meget af dem ift. organisering, uddannelse og deres økonomiske modeller.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Teamet hos & Co. for at holde et ekstremt højt fagligt niveau.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Fortsat forsøge at skabe de bedste vilkår for mine kolleger på bureauet.