Erfaring

I 2004 blev Christian konsulent hos Promovator, og i 2006 startede han psLIVE, som er en del af Aegis Media Danmark. Herefter blev han CEO for de tre Aegis Media Danmark-ejede forretninger Promovator, Promovator LIVE og Posterscope. Efter at have færdiggjort Advanced Management Programme på Harvard University blev han Senior Director hos Dentsu Aegis Network, hvor han i dag er Chief Commercial Officer med ansvar for det amerikanske marked.

Motivation

Christian Vollerslev er en fremadstormende marketer med en skarp international profil. Med base i New York driver Christian den kommercielle agenda på tværs af Dentsu Aegis og er en nøglespiller i netværkets fremtidige strategiske og kommercielle retning. Christian excellerer i at spotte kommercielle muligheder for gruppen og drive synergier, hvorigennem han har formået at syvdoble det direkte samarbejde mellem bureauerne i netværket. Et profitabelt område, der i de fleste netværk typisk ikke fungerer. Med et skarpt kommercielt øje og en stærk evne til at optimere, har Christian været en nøgledriver for væksten af Dentsu Aegis Network USA, og dertil har han været med til at sikre prisen som “Agency Holding Company of the year”. Der skal derfor ikke være nogen tvivl om Christians berettigelse på årets The M List.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

Vi vandt ABI’s global pitch og da de har langt størstedelen af deres spend i USA, var det helt essentielt for os. ABI har brands som Budweiser, Corona og Stella Artois, de er verdens største bryggeri og verdens 8. største annoncør, så det er en milliardkunde for os i USA. Ydermere vandt vi titlen “Holding Company of the Year”, hvilket understreger den fantastiske kommercielle rejse vi er på.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

At vi ikke vandt pitchen på LEGO. Som far og dansk erhvervsmand, der arbejder globalt, er jeg stolt over danske LEGO, og jeg elsker brandets evne til at stimulere børns leg og kreativitet. Så at vi ikke leverede som vi skulle i den pitch, var en kæmpe skuffelse for mig.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

Integration. I USA er vores koncern mere end fordoblet i størrelse de sidste to år, så det er klart vores største udfordring at få alle de nye kolleger til at spille samme melodi i samme takt, samtidig med at vi skaber alle de rigtige synergier, der bliver til endnu bedre arbejde for vores kunder.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Den kommer mange steder fra – kolleger, kunder, nyhedsmedier osv. Men én, der skiller sig ud, er helt klart L2. Scott Galloway formår virkelig at sætte de store digitale trends i et brugbart perspektiv, og jeg forstår godt, at Gartner købte dem.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Martin Lindstrom, den danske branding guru, der netop er blevet kåret som en af verdens top 50 management tænkere (Thinkers 50). Dette er The Oscars blandt globale top folk og Martin er en dansker, der med global super performance er et forbillede for os alle.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Jeg vil citere min mentor og læremester Dan Krause Thomsen: ”Vi skal bare holde fast i de kunder vi har og så vinde lidt flere” – han har ret og det gælder også her i USA, selvom forholdene er lidt større. Vejen dertil er naturligvis glade og dygtige medarbejdere, som giver glade kunder og så en skarp new business maskine til at vinde de nye kunder.