Erfaring

Frank startede sin karriere hos TDC som Brand Manager og blev i 2003 VP, Marketing og i 2007 VP, Online. I 2008 startede han hos DDB som kontaktdirektør, hvorefter han i 2010 blev Chief Marketing Officer hos BullGuard. I 2011 blev han VP, International Marketing hos DONG Energy, og i 2015 indtog han sin nuværende position som CCO hos Egmont Publishing.

Motivation

Frank Vilstrup hører hjemme på The M List som en af de mest markante salgs og marketingprofiler herhjemme. Frank bliver i branchen anset for en inspirerende frontfigur, der sætter høje standarder både for kommerciel performance, men i dén grad også inden for marketing- og kommunikationsløsninger. Et af de seneste kommercielle initiativer som Frank har iværksat, er at udskille et reelt internt content marketing-bureau i Egmont organisationen, der skal løfte koncernens content og kreative produkter i mere og andet end Egmonts egne kanaler. Målet er, at bureauet skal være en aktiv spiller og en konkurrent til klassiske bureauer uden for Egmont dørene, som også har content på agendaen. Frank er en visionær og kompetent leder med et stærkt kommercielt mindset med flotte resultater bag sig.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

At vi har skabt markant vækst på helt nye forretningsområder.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

At jeg stadig har den til gode.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

At fortsætte væksten inden for native advertising og sikre vores kunder de bedste kommunikationsløsninger i markedet.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Blandt de kreative og kompromisløse. Og hos mennesker med humor.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Teamet fra Boozt: Cresta, Frank og Peter, der med mod og kompromisløs kvalitetsfokus har bevæget sig ind i klassisk magasinudgivelse og flyttet grænserne for hvor et digitalt født brand skal møde sine kunder. Med et fantastisk resultat til følge.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

At understøtte lanceringen af et nyt stort mediehus i Danmark!