Erfaring

Helle startede sin marketingkarriere i FMCG-verdenen hos CO-RO food tilbage i 2001 og beskæftigede sig med dette hos Coop Danmark i forskellige afskygninger, eksempelvis som marketingchef i Kvickly og internetchef hos Coop. Siden har hun været onlinedirektør for Superbest indtil 2013, hvor hun startede som Marketing Director hos Inspiration. I dag er Helle marketingdirektør for SPORTMASTER.

Motivation

Bag sig har Helle Schjødt-Bruhn en flot karriere inden for FMCG og retail-orienterede virksomheder som Coop, SuperBest, Inspiration og i dag hos SPORTMASTER og er nok en af Danmarks stærkeste marketers inden for klassisk retail-marketing. Fagligt har hun en kundecentreret tilgang til marketing og hendes effektive løsninger er ligeledes baserede på solide analytiske indsigter. Dertil er hun med sine erfaringer inden for både de klassiske marketingdiscipliner og de digitale, en holistisk handlende marketer. Foruden at være fagligt stærk, er Helle en god leder, som både formår at bygge sine medarbejdere op og samtidig gå forrest og sætte en retning, hvorfor hun også er en del af The M List 2018.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

Positiv udvikling i en høj kundetilfredshed (NPS score). Lanceret en række omnichannel-projekter og samlet set øget værdien i vores omnichannelsetup. Samtidig har vi formået at vækste både antallet af medlemmer samt endnu vigtigere øget engagementet hos eksisterende medlemmer i en af Danmarks største kundeklubber.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Idéerne er mange, men nogle må vente til 2018 med at blive eksekveret.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

Ambitionen er at videreudvikle og styrke kunderejsen samt styrke destinationerne i vores forretningskoncept.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Ved at lytte, iagttage og være nysgerrig og konstant undres. Inspirationen kommer ved at ville forstå kunderne.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Ikke en specifik branche men de mange nye forretningsmodeller, der skyder op. De ser nye veje og udnytter teknologien.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Styrket brand og øget kundetilfredshed.