Erfaring

Jakob blev i 1998 Category Manager hos Unilever, hvor han i 1999 blev Nordic e-business Manager. Siden har han bl.a. været Owner, COO hos Adtomic, inden han i 2006 kom ind i Hello Group som CEO. I 2009 blev han Creative Director hos bureauet og i 2010 blev han International Man of Business. Siden 2011 har han været administrerende direktør hos Hello Group, som med NoA’s opkøb er fusioneret med Great Works under navnet Hello Great Works.

Motivation

Jakob Langemark har gennem et højt ambitionsniveau og vedholdende digitalt kvalitetsarbejde positioneret Hello Group som et af de stærkeste og bedst performende designbureauer i Danmark, der på resultatsiden gør det rigtig godt og siden 2013 er vokset til dobbelt størrelse. Bureauet har vokset sig så attraktivt, at de i 2017 blev opkøbt af NoA. Med opkøbet har Jakob fået en plads i NoA-ledelsen, hvor han kan bidrage med sin store viden i spændingsfeltet mellem digital strategi og forretningsudvikling samt sine evner til at forene bureauets evner med økonomiske resultater. Jakob skal anerkendes for sit vedvarende fokus på værdiskabelse i de projekter, han kaster sig over samt sit talent for at navigere og skabe resultater i en digital verden. Jakob er derfor endnu en gang på årets liste.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

At Hello blev en del af North Alliance – vi er sgu kommet i godt selskab. Superdygtige og søde mennesker, som jeg glæder mig helt vildt til at arbejde sammen med.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Jeg fik ikke tid til at holde sommerferie i år. Må blive bedre til at planlægge min tid.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

I 2018 skal vi fortsætte arbejdet med at bygge kendskab til Hello Great Works som en af Danmarks førende og mest kreative digitale innovationsvirksomheder – samtidig med at, vi etablerer os som en stærk del af NoA-familien.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Fra mine meget dygtige kolleger, udvalgte konferencer og fra faglitteratur.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Robert Cerkez fra & Co. Han har spillet en afgørende rolle for den helt vilde høst af priser, de har vundet i år. Meget imponerende, synes jeg.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Høj kvalitet i hver eneste leverance, supertilfredse kunder og glade kolleger.