Erfaring

Kåre startede sin karriere i en sælgerrolle hos Trademade og efter tre år blev han Marketing Assistent hos Cembrit Holding. I 2013 forlod Kåre Cembrit og stillingen som Group Brand Manager til fordel for pladsen som digital marketingchef for Dansk Supermarked. I 2015 blev Kåre hentet til Arla Foods Danmark, hvor han i dag sidder som Head of Digital.

Motivation

Kåre Berenthz-Nicholaisen er en visionær og kompromisløs digital marketer, der ikke kun skaber digital kommunikation men arbejder med de digitale indsatser som en strategisk driver til vækst. Kåre har været en hovedaktør i facilliteringen af den digitale transformation hos både Dansk Supermarked og Arla, hvor han i dag stræber efter at blive den bedste digitale FMCG-virksomhed i Danmark. Kåre blev hentet til Arla som en konsekvens af Arlas satsning på det digitale og Kåre’s indsigter og erfaringer med e-commerce, digitale løsninger i detailledet, data samt digital marketing, og står i dag for kontinuerligt at skubbe Arla til at tænke mere digitalt og være mere synlige på nettet. En digital marketer, der tænker i nye forretningsmodeller, omorganiseringer og ikke mindst digital transformation, som fortjener en plads på listen.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

Som ansvarlig for en digital afdeling har jeg ikke selv et produkt uden der står en intern kunde i den anden ende. Så for mig er den største succes, at Arla har opbygget et enormt stærkt digital mindset. Vi performer “best in class” inden for forskellige dicipliner: Content, influencer og commerce. Og på mange forskellige brands.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

At vi endnu ikke har formået at digitalisere de helt fantastiske ting som Arla laver på “Arla Madlejr”. Jeg vil virkelig gerne være med til at finde ud af, hvordan digital kan bruges som løftestang til at skabe sundere fødevarevaner for den næste generation. Men det skal nok komme.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

Det er uden sammenligning at sikre en klar forståelse af den digitale værdiskabelse i marketingprocessen.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Jeg er heldig at have sindsygt mange dygtige kolleger, så behovet for extern inspiration er faktisk begrænset. Under transport lytter jeg til en del podcasts lige fra McKinsyDigital over L2 Thinktank til programmer som Elektronista og Wired UK. Den bog der rykkede mig mest er “The Subtle Art of Not Giving a F*ck”.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Ingen nævnt – ingen glemt.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Så er vi lykkedes med at drive en stærk kommerciel agenda, hvor vi understøtter kunderejsen, helt fra inspiration og ned i købsøjeblikket, digitalt.