Erfaring

Allerede under sine studier startede Karin i 1993 karrieren hos Arla, og hun avancerede over de næste år til markedsansvarlig og marketingstrateg i forskellige positioner i både ind- og udland. I sine seneste roller hos Arla sad Karin som forretningsudvikler og Brand Communication Director. I 2013 rykkede hun til Dansk Supermarked, hvor hun i dag sidder som Senior Marketing Director for Dansk Supermarked Group – føtex

Motivation

Karin Sommer har på få år vist sig som et yderst værdifuldt asset for føtex og Dansk Supermarked med sin stærke FMCG-funderede marketingfaglighed, sin innovative tilgang til forretningsudvikling og marketingtiltag, og sine veludviklede ledelseskompetencer. Karin har en oprigtig interesse for – og dyb indsigt i – mennesker som kunder og forbrugere, og dette kombineret med en evne til at spotte og vilje til at udnytte nye marketingkanaler og tendenser, har medvirket til, at føtex-brandets synlighed og markedsposition er blevet styrket markant de seneste år. Med en række stærke kampagner i 2017 har føtex med Karin ved marketing-roret igen gjort sig positivt bemærket, og det fortsat høje tempo samt ambitionsniveau sikrer igen i år Karin en plads på The M List.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

Udvikling og implementering af nyt normalpris initiativ – føtæsk.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Har ikke formået at få gang i vores vinkælderklub med et tilfredsstillende program.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

Vi skal sikre, at vores kunder forstår, at vi i føtex har sænket vores normalpriser på 2.000 vare og til discount-niveau. Derudover er det vigtigt, at vores kunder fortsat oplever og forstår, at vi i føtex har det samme store udvalg og med de samme lækre varer.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Online, diverse tjenester og udgivelser, netværket, konkurrenter og andre brancher – både danske og udenlandske.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Drikkevarebranchen synes jeg fortsat udvikler sig. Introducerer nye og spændende varer og forsøger at bevare værdien i kategorierne.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Sikre at vi får landet en kommunikation, der gør at vores kunder forstår vores prisinitiativ. Blive endnu mere relevant over for vores kunder og potentielle kunder. Få os sat på landkortet som det foretrukne sted af handle.